Escape Room Centrum Apeldoorn

De mooiste Escape Rooms van de regio!

Het Escape Room Centrum Apeldoorn is onderdeel van Multi Fun Bussloo. Centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Pal aan het mooie meer van Bussloo. Goed bereikbaar vanaf de snelweg, maar ook op de fiets vanuit de Stedendriehoek zeker goed te doen.

Op Bussloo vind je drie Escape Rooms: Revenge of the General, The Jungle en De Bom! Allemaal een eigen sfeer en superspannende puzzels. Je zult je niet vervelen. Kom dus vooral naar Escape Room Centrum Apeldoorn.

Escape Room The Jungle

Totaal vernieuwend door de Special Effects

De vele high-tech Special Effects maken de Escape Rooms van Escape Room Centrum Apeldoorn totaal vernieuwend. Het is mogelijk om de moeilijkheidsgraad aan te passen, waardoor de Escape Rooms ook geschikt zijn voor gezinnen met kinderen. The Jungle van Escape Room Centrum Apeldoorn is hiervoor een echte aanrader. Let op: De minimale leeftijd is 10 jaar. Dit maakt geen enkele van onze spectaculaire Escape rooms zeker niet minder spannend voor volwassenen. Zij krijgen ook echt de uitdaging die ze willen.

Groepsuitje organiseren?

Zijn jullie met een grotere groep? Dan is het mogelijk om de Escape Rooms te combineren of zelfs te battlen tegen elkaar. Of jullie combineren een Escape Room met één van onze vele andere leuke activiteiten. Dit zorgt voor een middagvullend programma! Enkele voorbeelden van andere binnen- en buiten activiteiten van Multi Fun Bussloo zijn: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Glowgolf, en/of Levend Tafelvoetbal.

En je kan de dag heerlijk af sluiten met bijvoorbeeld een Satébuffet met vlees van  Gildeslager Buurman te Twello.

Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan voor jullie groepsuitje! We denken graag met jullie mee.

4-6 personen
Duur 1,5 uur

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een twee volwassenen). Het minimum aantal personen is 6.

Dit zeggen onze gasten over ons