Escape Room in Deventer (ook) voor grote groepen 

Escape Room in Deventer? Doe maar drie!

Zoek je een Escape Room in Deventer? Op slechts 10 km van het centrum vind je drie waanzinnige Escape Rooms. Allemaal totaal verschillend. Daardoor valt er voor iedereen aan iets te ontsnappen! Ontmantel De Bom, baan je een weg door The Jungle of escape aan de Revenge of the General!

Multi Fun Bussloo ligt centraal gelegen in de Stedendriehoek. Dus midden tussen Deventer, Zutphen, Apeldoorn. Aan het prachtige meer Bussloo. Het is ook dichtbij Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente.

Drie spectaculaire thema’s 

De Escape Rooms hebben spectaculaire thema’s. Ze zijn bovendien een serieuze uitdaging! De escapes zijn voorzien van de nieuwste technieken evenals vele special effects. En door de aanpasbare moeilijkheidsgraad zijn de Escape Rooms van Multi Fun Bussloo uniek. Daarmee worden ze speelbaar voor iedereen!

Ten eerste de Revenge of the General. Dompel je onder in de tijd van de Koude Oorlog. Ten tweede The Jungle vol blad, puzzels en beesten. Voor echte avonturiers! En als laatste De Bom! Kan jij je nog concentreren wanneer de tijd letterlijk tikt? Want de bom ontploft na één uur!

Escape Room De Bom

Ook leuk voor kinderen

Waar anders vind je een Escape Room in Deventer die geschikt is voor kinderen? Door het aanpassen van de moeilijkheidsgraad spelen kinderen met plezier bijvoorbeeld The Jungle. Dat wil zeggen: Geen mini-escape room. Maar een echte volwaardige Escape Room experience!

Een kinderfeestje Escape Room is tof! Dat betekent niet alleen de Escape Room spelen, maar ook nog eens van een heerlijk Smulpakket genieten.

Ook voor gezinnen zijn deze Escape Rooms te spelen. Een geweldige ervaring voor het hele gezin! Teamwork en qualitytime in één! Laat je gerust door één van onze medewerkers adviseren welke escape room het beste past bij jullie groep.

Zeer geschikt voor groepen!

Per kamer kunnen 4 t/m 6 personen de uitdaging aan gaan. Doordat er ook drie kamers tegelijk ingezet kunnen worden is het ook mogelijk met een grote groep te spelen. Organiseer bijvoorbeeld een battle! Met de bedoeling dat de 1e ontsnapte groep de winnaar is! Hierdoor wordt spelen met maximaal 18 personen dus mogelijk. Kortom: Ook met een groep ben je welkom op Bussloo!

Escape Room in Deventer en meer: Volop mogelijkheden voor een bedrijfsuitje!

Voor een bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, teamuitje, vrijgezellenfeest, familiedag evenals andere groepsuitjes hebben wij  diverse mogelijkheden. Je bent welkom voor meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! Onze activiteiten zijn onder andere: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Minigolf USA, Voetgolf, Gelblaster/Paintball 2.0 en Levend Tafelvoetbal. Wij combineren graag meerdere activiteiten met elkaar. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Aanpassen van onze arrangementen kan. We komen samen tot een passend programma! Jullie ontzorgen en laten genieten is ons motto!

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het voor jullie perfecte groepsuitje! Check ook Instagram voor meer leuke beelden van Multi Fun!

Aantal personen

4 – 18 personen

Duur

1 uur

Kinderfeestje Escape Room

Wilt u een Kinderfeestje Escape Room reserveren? Het Kinderfeestje Escape Room is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar (spelers onder de 15 jaar onder begeleiding van een volwassene per kamer). Het minimum aantal personen is 4.

Dit zeggen onze gasten over ons