Examenfeest vieren? Meer dan 20 in- en outdoor activiteiten!

Examenfeest in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Wil je een Examenfeest vieren in de buurt van Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Dat kan bij Multi Fun Bussloo. Met meer dan 20 verschillende activiteiten is er genoeg gezelligs te doen! Na afloop van je examens nog eenmaal gezamenlijk jullie hersenen laten kraken? Boek één van onze Escape Rooms! En even lekker alles van je af knallen kan met Lasergame of Gelblaster/Paintball 2.0.

Combineren van activiteiten voor jouw ultieme examenfeest in Apeldoorn is natuurlijk mogelijk! Vooraf, tussendoor of na afloop van de activiteit genieten jullie natuurlijk van een drankje op ons mooie terras. Wil je een hapje eten van de kaart? Of een bittergarnituurtje? Kan allemaal! Diverse Combideals zoals Glowgolfen en afsluiten met een heerlijk Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman is een goede optie. Een DJ? Bijna alles is mogelijk. Je examenfeest verzorgen we compleet als jij dat wilt!

Examenfeest opties enough!

Ons multi-activiteitencentrum heeft vele leuke en actieve in- en outdoor activiteiten. Hierdoor vindt iedereen wel iets leuks als examenfeest activiteit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit: Pitch&PuttMinigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, E-Steps en Klootschieten. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Door de custom made special effects écht uniek in Nederland!

Cadeaukaart als examencadeau!

Dit originele examencadeau is een succes voor elke examenkandidaat. Geef een cadeaukaart voor een activiteit! Er is ruime keuze en onze cadeaukaarten zijn onbeperkt geldig.

Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen, op het randje van de Veluwe

Onze in- en outdoor activiteiten locatie is centraal gelegen in de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn, aan het mooie meer Bussloo. Nog net op het randje van de Veluwe! Multi Fun bereik je eenvoudig via de A1 en de A50. Vanuit Arnhem, Amersfoort en Twente ben je er ook zo. Activiteitengasten kunnen gebruik maken van de parkeerplaats tegen een gereduceerd tarief. Fietsen vanuit Apeldoorn, Deventer, Zutphen en de andere plaatsen in de buurt is ook goed te doen.

Zwemmen op Bussloo

Als het weer het toelaat, neem je natuurlijk nog even een heerlijke duik!

Duur

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Dit zeggen onze gasten over ons