Een exclusief bedrijfsuitje!

Een exclusief bedrijfsuitje bij Multi Fun Bussloo

Afgelopen jaren zijn er steeds meer activiteiten toegevoegd aan ons aanbod. Dit biedt meer mogelijkheden voor een exclusief bedrijfsuitje. De ligging pal aan het prachtige meer van Bussloo, in combinatie met magnifieke natuurlijke elementen en uitstekende service, maakt ons tot een unieke aanbieder van een exclusief bedrijfsuitje.

Minder weer, geen probleem!

Doordat we meer dan 20 in- en outdoor activiteiten bieden, is er altijd iets actiefs en gezelligs te doen bij Multi Fun Bussloo. Als het mooi weer is kunnen groepen genieten van buitenactiviteiten zoals: de E-Tour, Pitch en Putt, Minigolf of een van de andere activiteiten.

Als het weer iets minder is kunnen we gemakkelijk overschakelen naar een binnen activiteit. Op deze manier kunnen we de garantie bieden dat er altijd een activiteit gespeeld kan worden tijdens een exclusief bedrijfsuitje.

We krijgen steeds vaker aanvragen van grote groepen die een exclusief bedrijfsuitje willen boeken.

Wil je bijvoorbeeld exclusief gebruik maken van onze Pitch&Putt baan en vervolgens een heerlijke BBQ de Luxe? Of kijken jullie liever uit op het mooie meer van Bussloo tijdens een privé potje Minigolf? Bijna alles is mogelijk tijdens een exclusief bedrijfsuitje.

exclusief bedrijfsuitje

Hoe ziet zo’n exclusief bedrijfsuitje eruit?

Hieronder een voorbeeld hoe een exclusief bedrijfsuitje eruit kan zien. Let op dit is slechts een voorbeeld. We herhalen nog eens: bijna alles is mogelijk bij Multi Fun Bussloo.

11.30 uur:          Koffie/thee
12.00 uur:          Luxe lunch
13.00 uur:          Start keuzeactiviteiten met bijvoorbeeld E-Steps/ E-

E-Choppers, Pitch&Putt, Minigolf USA, Gelblaster/Paintball 2.0, Glowgolf en Voetgolf

14.30 uur:          Drankje met bitterballen
15.00 uur:          Keuzeactiviteiten
16.30 uur:          Borrel

17.00 uur:          BBQ de Luxe in samenwerking met Gildeslager Buurman Vleesch en Vis

20.00 uur:          Einde programma

De leuke activiteiten willen jullie natuurlijk niet missen. Maar er is natuurlijk voldoende tijd om met iedereen bij te praten tijdens een exclusief bedrijfsuitje. Want daar draait het uiteindelijk om.

Centrale ligging

Goed is het om te weten dat Bussloo centraal is gelegen en goed bereikbaar is vanaf de snelweg. Slechts vijf minuten rijden vanaf de afrit vanuit Arnhem, Amersfoort en Twente. Bussloo ligt in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

Programma op maat

We vinden het belangrijk om een programma op maat te maken en onze gasten te ontzorgen tijdens een exclusief bedrijfsuitje. We gaan graag met jullie in gesprek om de wensen om te zetten in een onvergetelijk exclusief bedrijfsuitje. Op de dag zelf worden organisatoren volledig ontzorgt. We pakken de regie en houden het liefst rekening met alle wensen van de groep.
Wil je meer informatie, heb je vragen of wil je even overleggen neem gerust contact op. Je kunt vrijblijvend een offerteaanvraag doen.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons