Genieten met je team

Fijne Feestdagen op Bussloo!

Feestdagen als Kerst en Oud en Nieuw zijn een goede reden om met je team samen te komen. Ook dit jaar beleef je Fijne Feestdagen op Bussloo! Met keuze uit meer dan 20 verschillende in- en outdoor activiteiten zit je bij ons goed. Je bent de komende maand van harte welkom voor jullie Kerstborrel, Nieuwjaarstoost of Eindejaarsborrel. Ook bieden wij een heerlijk eten. Maak je uitje compleet in combinatie met één of meerdere van onze te gekke activiteiten!

Onze locatie genaamd Multi Fun Bussloo ligt zeer centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Op deze locatie bieden we in- en outdoor activiteiten aan. Waaronder: Lasergame: The Next Generation en Glowgolf Het Wilde Westen.

Feestdagen

Prachtige omgeving voor Kerstborrel

Bussloo is met haar mooie meer en glooiende vlakten bij uitstek de omgeving om even heerlijk ontspannen samen te komen. Tijdens de Fijne Feestdagen op Bussloo bieden wij jullie graag de mogelijkheid om het Oud en Nieuw feest of de Kerstborrel bij ons te organiseren. Met keuze uit één of meerdere van onze in- en outdoor activiteiten maak je jullie uitje extra leuk. Speel bijvoorbeeld Pitch&Putt of de mooiste par-3 golfbaan van Nederland. Of leef je uit in Lasergame: The Next Generation in onze ondergronds Lasergamestudio gevormd van 400 m2 zeecontainers. Ook de Escape Rooms zijn een absolute aanrader. Op onze bovenverdieping bevinden zich maar liefst drie totaal verschillende Escape Rooms. Dit maakt spelen met grote groepen tegelijk mogelijk! Hele Fijne Feestdagen op Bussloo!

TIP: Oud en Nieuw Hollandse Spelletjes!

Fijne Feestdagen op Bussloo worden het gegarandeerd met deze spectaculaire combi van Oud en nieuw Hollandse Spelletjes in een nieuw jasje. Oud en Nieuw Hollandse Spelletjes zullen een eclectische uitdaging zijn voor jong en oud!

Eten tijdens de feestdagen

Feestdagen zijn niet compleet zonder proosten met elkaar. Naast heerlijke dranken en een goede menukaart, bieden we vaak rondom de Feestdagen ook andere opties. In vele buffetten wordt heerlijk vlees van  Gildeslager Buurman gepresenteerd.

Tijdens 1e en 2e Kerstdag is er de gelegenheid om naast activiteiten een uitgebreide Kerstlunch te boeken.

Volop mogelijkheden

Iedereen een onvergetelijke, ontspannen dag bezorgen, dat willen wij graag voor jullie betekenen. Vrijwel alles is bespreekbaar, dus nodigen we je van harte uit om contact op te nemen om je wensen te bespreken. Wij bieden je graag een (dag)programma op maat voor een passende prijs!

Meer weten over de mogelijkheden voor jullie teamuitje voor de Feestdagen?

Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee om er voor te zorgen dat jullie Eindejaarsborrel of teamuitje voor de Feestdagen een top event wordt.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons