Feestlocatie in
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Meer dan 20 activiteiten

Dé feestlocatie in Apeldoorn, Deventer en Zutphen! Multi Fun Bussloo biedt meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Vele activiteiten zijn leuk voor jong en oud. En de horeca is heerlijk, dus het wordt gegarandeerd feest. Ben je op zoek naar informatie over een feestlocatie in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en omgeving? Lees vooral verder!

De perfecte feestlocatie in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en omgeving!

Ben je op zoek naar de perfecte feestlocatie of feestruimte in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Welkom op deze prachtige en ideale locatie! Multi Fun Bussloo is zeer goed bereikbaar doordat het dicht bij de snelwegen ligt. Er is een terras met uitzicht over het meer van Bussloo. De activiteiten zijn betaalbaar en origineel én de medewerkers zijn meer dan gastvrij.

Deze unieke feestlocatie in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en omgeving is er eentuje op het lijstje van velen. De combi van actie, gezelligheid en lekker eten zorgt voor een top feest. Wil je een feest organiseren en ook nog een leuke activiteit doen? Dat kan! Glowgolf Het Wilde Westen is leuk! Maar ook het huren van een E-Chopper is een echte aanrader. Of speel een potje Pitch&Putt. Dit is nog maar een greep uit de vele activiteiten. Kijk gerust even rond op onze website. Een goed beeld van de gezelligheid bij Multi Fun Bussloo vindt je ook op onze Instagram account.

Een bedrijfsfeest of familiefeest op maat

Je kunt feestjes en partijen aankleden zoals jij het wilt. Dit is de feestlocatie in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en omgeving waarbij bijna alles mogelijk is. We kunnen zorgen voor lekker eten, maar ook voor de hapjes of alleen de traditionele bitterballen. Het liefst gaan we even met je zitten. Dan nemen we samen de wensen door. Vrijwel alles is mogelijk. En uiteraard mag je je eigen muziek meenemen, maar dit kunnen wij ook voor jullie verzorgen! We bieden diverse arrangementen met of zonder eten. Bijvoorbeeld een heerlijk Satébuffet met vlees van Gildeslagerij Buurman.

Tip: Kijk ook eens tussen onze Combideals voor de meest geboekte combi’s op deze prachtige feestlocatie in Apeldoorn, Deventer en Zutphen en omgeving.

Multi Fun Bussloo: dé feestlocatie in Apeldoorn, Deventer en Zutphen voor alle feesten en partijen

Feestlocatie in Apeldoorn

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of neem contact op.

Dit zeggen onze gasten over ons