Gelblaster Kinderfeestje

Uniek Gelblaster Kinderfeestje

Tijdens het Gelblaster Kinderfeestje gaan kinderen aan de slag met een actief en spannend schietspel. Er wordt geschoten met gelballen. Deze zijn een stuk zachter dan de verfkogels van bijvoorbeeld Paintball, waardoor deze activiteit perfect is voor een kinderfeestje. We noemen dit feestje het Gelblaster/Paintball 2.0 Kinderfeestje. Weer eens iets anders dan Lasergame! Maar ook dat is één van de opties bij Multi Fun Bussloo. Wil je advies, welk kinderfeestje voor jullie groep kinderen het meest geschikt is? Neem gerust contact op. We denken namelijk graag met je mee.

Ondergronds of toch buiten

Het unieke Gelblaster Kinderfeestje, oftwel dus Gelblaster/Paintball 2.0 Kinderfeestje, kan zowel binnen ondergronds als buiten gespeeld worden. Er worden tijdens het kinderfeestje diverse spelvarianten aangeboden en ze worden bovendien allemaal onder begeleiding van de instructeur gespeeld.

Kies je voor buiten? Dan speel je midden in de natuur op een locatie die voorzien is van diverse beschutte plekken en elementen om de strijd extra spannend te maken.

Speel je binnen? Dan gaan jullie de strijd aan in een ruimte vol bewegende elementen en licht- en geluidseffecten. Hypermodern dus! Maar het is ook belangrijk om te vermelden dat alle effecten afzonderlijk van elkaar aan en uit te zetten zijn. Zijn er bijvoorbeeld kinderen die gevoelig zijn voor lichtflitsen? Dan zetten we dat uit. Zo blijft het leuk voor iedereen.

Gelblaster

De munitie die gebruikt wordt tijdens de activiteit is inbegrepen. Geen extra kosten voor aanvullen dus.

Altijd inclusief smulpakket

Bij dit kinderfeestje krijgen kinderen, net als bij alle andere kinderfeestjes, het smulpakket aangeboden. Dit betekent onbeperkt ranja en na de activiteit onbeperkt patat, met een snack en een ijsje toe. Dus de kinderen gaan met een goed gevulde maag weer naar huis.

Spelen na Gelblaster Kinderfeestje

Ook na de activiteit en het genieten van het smulpakket hoeven kinderen zich niet te vervelen. Ouders maken er in een handomdraai een middag vullend programma van door bijvoorbeeld nog even samen te voetballen op het strand. Er is ook een airtrampoline op het speelveld. Kortom: Een dag vol actie en gezelligheid!

Kledingadvies

Het is belangrijk dat alle kinderen een top ervaring hebben. Tijdens het reserveren van deze activiteit krijg je de optie om een nekbeschermer aan te schaffen. We vragen je om het kledingadvies voor het Gelblaster Kinderfeestje goed door te lezen. Zo weet je zeker dat je goed voorbereid aan het avontuur begint.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Vanaf: 2,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons