Genieten voor groepen!

Bedrijfsevent

Regio midden begint aan de laatste week van de zomervakantie. Langzaam start alles weer op en kan het “gewone” leven weer beginnen. Daarbij hoort voor ons de switch van vakantiefun naar funtastisch genieten voor groepen. Vele organisaties weten ons inmiddels te vinden voor hun teamuitje. Met als insteek teambuilding, met soms een presentatie of meeting vooraf, maar ook gewoon voor een actieve en gezellige borrel. De bitterbal smaakt namelijk echt nog lekkerder na een potje Pitch&Putt. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten en een mooi culinair aanbod is er voor iedere groep en ieders budget wel een mooi programma te realiseren.

We geven je graag een paar voorbeelden van populaire arrangementen waarbij het echt genieten voor groepen is. Deze arrangementen vind je tussen onze Combideals op de website.

Wanneer je een arrangement boek met de BBQ de Luxe of het Satébuffet, dan zal jouw groep genieten van een heerlijk buffet met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch&Vis uit Twello.

We hebben veel ervaring met (dag)programma’s op maat. Heb je de Combideals bekeken, maar heb je nou toch iets meer specifieke wensen hebben voor jouw groep? Een DJ? Karaoke? de Pitch&Putt of Minigolfbaan exclusief voor jouw groep beschikbaar hebben? Noem maar op, want (bijna) niets is ons te gek! Neem gerust contact met ons op om even te overleggen. We nodigen je dan graag uit voor een kop koffie, een rondleiding en het bespreken van jouw wensen om zo samen tot een mooi, vrijblijvend voorstel te komen.