Glow in the dark Midgetgolf bij Apeldoorn, Deventer, Zutphen!

Midgetgolf in het donker

Glow in the dark Midgetgolf is een steeds populairder wordende Minigolf variant, want superleuk als uitje met je date of bijvoorbeeld als gezinsuitje. Deze activiteit op Bussloo is gegarandeerd een schot in de roos!

Bussloo is gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Dichtbij de snelweg vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente. De prachtige locatie in de natuurlijke omgeving en bovendien pal aan een mooi meer, is een echte trekpleister. We zijn er trots op om aan het randje van de Veluwe zoveel leuke activiteiten te kunnen aanbieden! Ook omdat het een unieke omgeving is.

Uniek: Glowgolf Het Wilde Westen

Onze Glow in the dark Midgetgolf area bevindt zich op de bovenverdieping van de prachtige serre. De area is compleet ingericht in Western Stijl. Glowgolf Het Wilde Westen neemt je mee op reis door een waanzinnige wereld. Gooi de saloondeuren open, pas op voor die cactus en pak die hole in one! Helaas zal het uitdagender worden dan dat je nu denkt. De custom made special effects veranderen jouw Glow in the dark Midgetgolf variant voor altijd! Putten moet bijvoorbeeld door een open- en dichtgaande slangenbek. Of weet je door de rokende vulkaan heen te kijken voor de goede richting? Kortom: Go get them cowboy!

Glowgolf Het wilde Westen

Glow in the dark Midgetgolf Kinderfeestje

Een spannend en uniek kinderfeestje voor kinderen vanaf 7/8 jaar is Glowgolf Het Wilde Westen zeker! Boek dus voor dit jaar je Glow in the dark Midgetgolf Kinderfeestje in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen!

Dagje uit naar Bussloo met Glowgolf

Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is Multi Fun the place to be voor gezinsuitjes, groepsactiviteiten, bedrijfsborrels en noem maar op! Ook in je eentje of met je date ben je welkom. Glow in the dark Midgetgolf binnen, Minigolf buiten, Pitch&Putt of een totaal andere activiteit, want ze zijn allemaal perfect te combineren in onze heerlijke arrangementen.

Afsluiten kan voor groepen met bijvoorbeeld een Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman. Dit is slechts een voorbeeld, want er zijn heel veel opties. Neem ook eens een kijkje tussen de Combideals. We denken graag met je mee, je mag altijd e-mailen of bellen!

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons