Nummer 1: Glowgolf Amersfoort

Wil jij een activiteit spelen in de omgeving van Amersfoort?  Dat kan bij Glowgolf Amersfoort. Bij Multi Fun Bussloo bieden wij de meest uitdagende spannende, en leuke Glowgolf baan van Nederland aan. Gelegen aan de A1 zijn we makkelijk bereikbaar met de auto. Op ruim half uur afstand zit de mooiste Glowgolf baan van Nederland! Dus waar wacht je nou eigenlijk op?

Het Wilde Westen

Glowgolf Amersfoort is helemaal in het stijl van Het Wilde Westen. Denk hierbij aan cowboys, indianen, een saloon en zelfs een echte jail. Door haar special effects ondersteund door blacklights geeft dit een unieke ervaring voor iedereen!

Glowgolf Amersfoort

Dagje uit

Ook zijn we mooi gelegen aan het meer Bussloo op de Veluwe dus na het Glowgolf Amersfoort, kan je nog een rondje touren op een van onze E-Choppers. Wees niet bang om ons te bellen of te mailen want wij helpen jou graag om een fantastische dag te beleven

Glowgolf Amersfoort

Bedrijfsuitje/Familiefeest

Wil je een actief leuk en spannend bedrijfsuitje of familiefeest? Dat kan natuurlijk ook hier bij ons. Glowgolf Amersfoort gecombineerd met Lasergame: The Next Generation is hier een goed voorbeeld van. Laat jij zien dat jij de beste Glowgolfer van het bedrijf bent of ga jij strijdend ten onder in onze lasergame. Ervaar het zelf hier bij Multi Fun Bussloo. Na het uitje is er natuurlijk een optie om bij ons wat te eten en te drinken. Ons Satebuffet mogelijk gemaakt door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis is hier een perfect voorbeeld van.

Glowgolf Amersfoort

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons