Glowgolf Amersfoort

Wil jij een activiteit spelen in de omgeving van Amersfoort? Bij Multi Fun Bussloo bieden wij de meest uitdagende spannende, en leuke Glowgolf baan van Nederland aan. Gelegen aan de A1 zijn we makkelijk bereikbaar met de auto. Op ruim half uur afstand zit de mooiste Glowgolf baan van Nederland! Dus waar wacht je nou eigenlijk op?

Het Wilde Westen

Deze Glowgolf in de buurt van Amersfoort is helemaal gebouwd in de stijl van Het Wilde Westen. Denk hierbij aan cowboys, indianen, een saloon en zelfs een echte jail. Door haar special effects ondersteund door blacklights geeft dit een unieke ervaring voor iedereen!

Dagje uit

Ook is de locatie mooi gelegen aan het meer Bussloo op de Veluwe. Dus na het glowgolfen kan je bijvoorbeeld nog een rondje toeren op één van onze E-Choppers. Wees niet bang om ons te bellen of te e-mailen, want wij helpen je graag om een fantastische dag te beleven.

Glowgolf Het Wilde Westen

Bedrijfsuitje/Familiefeest

Wil je een actief leuk en spannend bedrijfsuitje of familiefeest? Dat kan natuurlijk ook bij ons. Glowgolf in de buurt van Amersfoort gecombineerd met Lasergame: The Next Generation is hier een goed voorbeeld van. Laat jij zien dat jij de beste glowgolfer van het bedrijf bent of ga jij strijdend ten onder in onze lasergame? Beleef het allemaal bij Multi Fun Bussloo. Na het uitje is er natuurlijk een optie om bij ons wat te eten en te drinken. Onze  Saté de Luxe wordt mede mogelijk gemaakt door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis en is een echte aanrader.

Glowgolf familie

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons