Glowgolf
in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Glowgolf op Bussloo

Tijden lang werd er Minigolf of bijvoorbeeld Voetgolf gespeeld bij ons op Bussloo. Maar nu is er ook Glowgolf! Je bent dus nu ook binnen welkom bij Glowgolf in de buurt van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het is nog geen half uurtje rijden vanuit Arnhem, Zwolle en Amersfoort. Onze banen zitten vol met custom made special glowgolf effects en fantastische uitdagingen, uniek in Nederland!

Saloon Glowgolf

Glowgolf Het Wilde Westen

Deze unieke Glowgolf ruimte is helemaal in Wild West stijl gebouwd. Overal waar je kijkt zie je items oplichten in het blacklight. En… er zijn bewegende onderdelen ingebouwd in de banen! Er is zelfs een echte waterval (ja, met echt water!). Durf jij onze unieke hole genaamd The River te trotseren?

Familie Glowgolf

Ook héél geschikt als kinderfeestje!

Veel kinderfeestjes worden georganiseerd met Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wil je liever een activiteit buiten doen? Dat kan zeker op Bussloo bij Multi Fun! We bieden meer dan 20 in- en outdoor activiteiten voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld ook buiten Minigolf USA spelen. Misschien wel de leukste midgetgolf van Nederland!

Minigolf kinderen

Teamuitje of groepsuitje

Wil je een actief leuk en spannend bedrijfsuitje of familiedag organiseren? Dat kan natuurlijk ook bij Multi Fun Bussloo. Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen gecombineerd met Lasergame: The Next Generation of Gelblaster/Paintball 2.0 zijn twee van de opties. Doordat de banen van Glowgolf uitdagender zijn, is het ook zeker leuk voor volwassenen. Maar er nog zoveel meer te kiezen! Kijk ook eens tussen onze Combideals voor leuke suggesties! Na de activiteit is er natuurlijk de optie lekker te blijven eten. Onze overheerlijke Sate de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis is een goed voorbeeld van een heerlijke afsluiter.

Wil je meer weten of even overleggen over wat voor jullie groep een geschikt uitje zou zijn? Neem gerust contact op.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons