Glowgolf
in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Van Moonlight Golf naar Glowgolf

Tijden lang speelde je Moonlight Golf of Minigolf bij ons op Bussloo. Dit is veranderd. Je bent namelijk nu lekker binnen welkom bij Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Onze banen zitten vol met custom made special glowgolf effects en met fantastische uitdagingen!

 

Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Nog steeds sterren kijken

Tijdens Moonlight Golf genoot je van de sterren, maar nu nog steeds. Bij Glowgolf Het Wilde Westen is zelfs het plafond betrokken in het thema. Er is dus nog steeds een soort van Moonlight!Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Ook héél geschikt als kinderfeestje!

Veel kinderfeestje kiezen voor Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wil je echter in de zomer komen, dan is het te laat licht. Je kunt dan ook buiten Minigolf USA spelen. Misschien wel de leukste midgetgolf van Nederland!

 

Wil je een actief leuk en spannend bedrijfsuitje of familiedag? Dat kan natuurlijk ook bij Multi Fun Bussloo. Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen gecombineerd met Lasergame: The Next Generation is een van de opties. Beleef het zelf hier bij Multi Fun Bussloo. Na de activiteit is er natuurlijk een optie om wat te eten en drinken. Ons overheerlijke Satebuffet mogelijk gemaakt door Gildeslager Buurman Vleesch en Vis is hier een voorbeeld van.

 

Glowgolf in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons