Glowgolf in Arnhem

Glowgolf in Arnhem? Dat kan! Bij Multi Fun Bussloo bieden wij de meest uitdagende, spannende en leuke Glowgolfbaan van Nederland aan. Wij zijn gelegen een klein half uurtje rijden van het centrum van Arnhem aan de A50. Midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen.

Saloon Glowgolf

Het Wilde Westen

Glowgolf in Arnhem is helemaal in de stijl van het wilde westen gebouwd. Denk hierbij aan cowboys, indianen, dynamiet, saloons, een jail, ect. Met unieke special effects en ondersteund door blacklights is het een interessante beleving voor jong en oud.

Familie Glowgolf

Kinderfeestje

Glowgolf in Arnhem is ook superleuk als kinderfeestje. Het geeft de kinderen een unieke ervaring in het wilde westen. Door de special effects is onze Glowgolf baan de meest spectaculaire baan van Nederland. Door de custom made special effects is de baan wel een enorme uitdaging. De baan is dus leuk, spannend, uitdagend en uniek. Glowgolf is ook te combineren met Lasergame: The Next Generation en nog vele andere activiteiten. De locatie ligt aan het meer van Bussloo, dus bij lekker weer kan je ook je zwemkleren meenemen en een duik nemen in het meer. Bij elk kinderfeestje is het smulpakket inbegrepen. Het smulpakket bestaat uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. Ook krijgen de kinderen onbeperkt ranja en een ijsje toe.

 

Dagje uit

Glowgolf is een geweldig dagje weg voor het hele gezin. Of wil je graag een dagje weg met de vriendengroep of een teamuitje? Het kan allemaal! Wees niet verlegen om ons te bellen of te e-mailen want wij helpen je graag om jouw dag perfect te maken.

Waterval Glowgolf

Bedrijfsuitje

Wil je Glowgolf in Arnhem combineren in een middagvullend programma tijdens bijvoorbeeld een bedrijfsuitje? Dat kan natuurlijk ook bij ons. Glowgolf gecombineerd met Lasergame is hier een goed voorbeeld van. Na de activiteit is er natuurlijk een mogelijkheid om te blijven eten. Onze Saté de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello is een echte aanrader. Het heerlijke dessert is inbegrepen en vooraf is er brood met diverse tapenades. Natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden. Neem vooral contact op om je wensen te bespreken, want we denken graag met je mee.

Lasergame

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons