Glowgolf in Deventer, leukste baan van Nederland!

Wil jij Glowgolfen in Deventer met familie of vrienden? Kom dan een dagje langs bij Multi Fun Bussloo, gelegen op een prachtige locatie aan het meer van Bussloo, om te gaan glowgolfen in Deventer.

Nieuwe Glowgolf in Deventer ervaring

Om te beginnen maakt glowgolf in Deventer van minigolf een compleet nieuwe ervaring. Zo ben je voor anderhalf uur met je gedachten helemaal ergens anders, want je stapt namelijk, in tegenstelling tot andere glowgolf area’s, in de wereld van Het Wilde Westen. Het kan toch echt, terwijl je helemaal niet naar het westen van Amerika af hoeft te reizen, maar lekker dichtbij en in eigen land kan blijven. Minigolf spelen alsof je in Amerika bent tussen de cowboys, indianen, saloonhuisjes en ten slotte de hoefijzers die tijdens het hele parcour te zien zijn.

Glowgolf familie

Dit allemaal met unieke special effects in het donker, ondersteunt door het prachtig uitgelichte decor door middel van de blacklight. De Glowgolf in Deventer is erg leuk voor jong en oud. Dit omdat Glowgolf Het Wilde Westen spectaculairder is dan alle andere glowgolf banen in Nederland. Door de special effects ligt de moeilijkheidsgraad weliswaar iets hoger, maar daarentegen wordt de baan alleen maar uitdagender, spannender en leuker voor alle leeftijden.

Saloon Glowgolf

Voor grote groepen bieden wij ook arrangementen aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heerlijke Saté de Luxe van Gildeslager Buurman Vleesch & Vis. De Saté de Luxe is inclusief heerlijk brood met diverse tapenades vooraf en een lekker dessert.

Kortom, een super leuke activiteit voor het hele gezin, met de familie of als activiteit tijdens een teamuitje in de buurt van Deventer, Apeldoorn en Zutphen! Ook vanaf Arnhem, Amersfoort, Zwolle en Twente is Multi Fun goed te bereiken. Zet je cowboyhoed maar op en maak een afspraak om Glowgolf in Deventer te spelen.

Waterval Glowgolf

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons