Glowgolf in Twente

Wil je Glowgolf in Twente en omgeving spelen? Dat kan! Bij Multi Fun Bussloo bieden wij de meest uitdagende, spannende en leukste glowgolf baan van Nederland! Met onze special effects zijn wij echt uniek in Nederland. Oostelijk gelegen op de Veluwe is dit een prachtige locatie voor Kinderfeestjes, Bedrijfsuitjes of gewoon gezellig met vrienden of familie. Gelegen aan de A1 zijn wij erg goed bereikbaar. Glowgolf in Twente was nog nooit zo leuk!

Glowgolf in Twente en Het Wilde Westen

De Glowgolf arena bij Multi Fun Bussloo is gebouwd in het thema van het wilde westen. Door haar special effects is het een uitdagende ervaring voor jong en oud. Bij onze special effects moet je denken aan een stromende rivier, een rokende vulkaan, een happende slangenbek ect. Wil je dus echt een unieke ervaring meenemen naar huis dan ben je bij ons aan het goeie adres.

Saloon Glowgolf

Dagje weg in de omgeving van Twente

Glowgolf is een geweldig dagje uit voor de hele familie. Maar ook met de vriendengroep of gewoon met het gezin. Het kan allemaal! Wees niet bang om ons te contacten, want wij helpen je graag zodat jij de perfecte dag kan beleven!

Middagvullend

Wil je een compleet middagprogramma? Dan is het een leuke optie om Glowgolf en Lasergame: The Next Generation te combineren. Check onze Combideals voor de succesnummers.

Bedrijfsuitje/Familiefeest

Wil je een leuk en sportief bedrijfsuitje of familiefeest  en zocht je op Glowgolf in Twente? We helpen je graag! Glowgolf is een erg leuk uitje voor iedereen. Laat jij zien wie de beste glowgolfer van het bedrijf is? Na de activiteit is hier natuurlijk een mogelijkheid om te eten en te drinken op ons terras of in ons clubhuis. Ons Satébuffet, mede mogelijk gemaakt door de Gildeslager Buurman Vleesch en Vis uit Twello, is een echte aanrader. Maar er zijn nog zoveel meer opties waaruit je kan kiezen.

Welkom bij Multi Fun Bussloo

Je zocht op Glowgolf in Twente en je kwam bij ons terecht. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten. Wij zorgen voor jullie topdag! Wil je mee plaatjes zien van ons prachtige bedrijf? check dan ook even onze Insta account!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons