Glowgolf Kinderfeestje

Welkom in het Wilde Westen

Het Glowgolf Kinderfeestje op Bussloo is een unieke ervaring voor alle kids! Midden in de Stedendriehoek tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je Multi Fun Bussloo. Er zijn meer dan 20 in- en outdoor activiteiten te vinden waaronder het spiksplinternieuwe Glowgolf Het wilde Westen!

Glowgolf Het Wilde Westen

Denk cowboys, pijl en boog, dynamiet, enzovoort! Zodra je je cowboyhoed opzet en de houten trap oploopt bevind je je midden in het Wilde Westen. De ruimte is naast geweldig uitdagende banen voorzien van spectaculaire costum made special effects zoals licht- en geluid effecten. Maar er is ook een rokende vulkaan en een waterval (mét echt water). Omdat de baan uniek is in haar ontwerp en geen prefab minigolf- of midgetgolf baan is, zal de beleving enorm verrassend zijn. Sla de saloondeuren open en go get them cowboys en girls! Dit Glowgolf kinderfeestje is anders dan alle andere standaard glowgolf kinderfeestjes, beloofd!

Glowgolf Kinderfeestje

Dit Glowgolf kinderfeestje is superleuk, spannend en actief! Glowgolf Het Wilde Westen is spectaculairder dan andere Glowgolfbanen in Nederland. Door het unieke ontwerp en de toegapste effecten, ligt de moeilijkheidsgraad iets hoger. De baan is dus leuk, spannend en uitdagend. Hierdoor is een Glowgolf kinderfeestje voor kinderen die zelfstandig willen spelen écht leuk en geschikt voor kids vanaf 8/9 jaar.

Smulpakket

Bij al onze kinderfeestjes zit het smulpakket met spetterende afsluiter voor de jarige! Al onze kinderfeestjes zijn te boeken inclusief smulpakket bestaande uit onbeperkt patat en een snack naar keuze. Ook krijgen de kids onbeperkt ranja en heerlijk ijs toe.

kinderfeestje

Combiknaller: Lasergame en Glowgolf Kinderfeestje

Net als je denkt dat het niet spectaculairder kan, komen wij met het volgende: De Combiknaller!

Tijdens dit kinderfeestje genieten kids van zowel Lasergame als Glowgolf én natuurlijk dat heerlijke smulpakket. En vergeet de onbeperkte ranja niet. Gegarandeerd feest!

De kinderen spelen na ontvangst eerst een ronde Lasergame in onze meer dan 400 m2 ondergrondse Lasergame arena. Daarna rusten ze even uit  tijdens een pauze met ranja. Weer ready to go? Dan is het tijd voor Glowgolf! Aansluitend genieten de kinderen na van een heerlijk smulpakket.

Glow-in-the-dark armbandje

Laadt zich op in het licht en laat zich zien in het donker! Een leuke extra tijdens het kinderfeestje is het glow-in-the-dark armbandje. Je kunt de bandjes bij je feestje bestellen als extra of aan de kassa op de locatie kopen. De bandjes geven licht in het donker en kunnen (thuis) oneindig lang “opgeladen” worden in het licht. Een blijvende herinnering aan een supertof feestje!

Middagvullend programma op Bussloo

Het Glowgolf kinderfeestje en de Combiknaller zijn heel goed te combineren met een duik in het meer van Bussloo of bijvoorbeeld spellen op de speelweide. Zo heb je in een handomdraai een middagvullend en bovendien super origineel programma! Ook voor andere feestjes ben je trouwens welkom.

Reserveren

Reserveren van het Glowgolf Kinderfeestje kan via de pagina met ons totaalaanbod aan kinderfeestjes. Daarvoor klik je hier.

Aantal personen

Minimaal 4 kinderen

Duur

Vanaf: 2,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons