Glowgolf op de Veluwe

Wil je Glowgolf op de Veluwe spelen? Gelegen aan het meer Bussloo op de Veluwe is dit dan jouw ideale locatie! Bij Multi Fun Bussloo bieden wij de meest spectaculaire Glowgolf van heel Nederland aan. Gelegen aan de splitsing tussen de A1 en A50 en niet ver van Apeldoorn, Deventer en Zutphen zijn wij erg goed bereikbaar met de auto. Ook vanuit Zwolle, Arnhem, Twente en Amersfoort is het goed te doen.

Het Wilde Westen in Glowgolf op de Veluwe

De Glowgolf baan is helemaal gemaakt in de stijl van het wilde westen. Alles wat je over het wilde westen kan bedenken is er in verwerkt! Met de special effects ondersteund door blacklights is het een speciale ervaring voor iedereen!

Kinderfeestje

Glowgolf op de Veluwe is ook een super kinderfeestje, maar het kan nog veel leuker. Glowgolf gecombineerd met Lasergame: The Next Generation is het beste kinderfeestje dat elk kind maar kan wensen. Bij lekker weer kan je ook lekker je zwemkleding meenemen en een heerlijke duik nemen in het meer Bussloo. Na afloop van de activiteit(en) is er natuurlijk een mogelijk om hier wat te eten. Ons Smulpakket bestaat uit: onbeperkt patat, een snack naar keuze, ranja en heerlijk schepijs.

Glowgolf Het Wilde Westen

Dagje uit

Gelegen op de Veluwe aan het meer Bussloo is dit de locatie voor jouw dagje weg. Onze Glowgolf baan is geschikt voor iedere leeftijd. Door de special effects is deze baan iets moeilijker dan de andere Glowgolf banen in heel Nederland. Het word dus echt een strijd tussen iedereen. Ga jij deze strijd aan? Welkom voor een pot Glowgolf op de Veluwe!

Bedrijfsuitje

Bij ons zijn er natuurlijk tal van mogelijkheden voor een bedrijfsuitje op de Veluwe. hier bij ons Multi-activiteiten centrum. Glowgolf gecombineerd met Pitch en Putt of Lasergame: The Next Generation, maar er zijn nog genoeg andere mogelijkheden. Bel of mail gerust en wij zorgen ervoor dat jij de perfecte dag beleefd. Na de activiteit(en) is er een mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Natuurlijk kan dat een borrel zijn met een bitterbal maar ook bijvoorbeeld de Saté de Luxe met vlees van Gildeslager Buurman uit Twello en is een echte aanrader! Vooraf is er heerlijk brood met diverse tapenades en ook het dessert is inbegrepen.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons