Golfen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Golfen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen: kom naar Multi Fun Bussloo!

Wil je golfen in de omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen? Er is keuze genoeg met maar liefst zes banen in de directe omgeving! Waar echter de traditionele golfbanen elk jaar leden verliezen, groeit Multi Fun Bussloo gestaag!

Dit is eenvoudig te verklaren. Pitch&Putt is spannender, sneller, goedkoper en laagdrempeliger. Bovendien is het makkelijker om te leren. Veel golfers maken ook de overstap. Een hoofdlidmaatschap bij Pitch&Putt Bussloo met alle leuke toernooien, competities, uitwisselingen en trainingen. Daarnaast af en toe golfen op de “grote baan”.

Golfen, maar dan goedkoop? Word lid!

Veel golfers uit Apeldoorn, Deventer en Zutphen worden lid van Pitch&Putt Bussloo. We organiseren veel leuke toernooien en iedere maandag houden wij onze clubavond. Lees alles over onze lidmaatschappen! Pitch&Putt wordt ook vaak gebruikt voor de opstap naar golfen op de grote golfbanen. Kun je immers op de Pitch&Putt baan uit de voeten, dan hoef je alleen maar lange afstanden te leren slaan en je bent klaar, 90% van het golfen is immers de laatste 70 meter. Alleen is Pitch&Putt zo verslavend dat gelukkig vrijwel iedereen “blijft hangen”.

Multi Fun Bussloo: Golfen op de leukste baan in de buurt van Apeldoorn, Deventer & Zutphen!

ledenreglement Pitch&Putt

Ook voor grotere groepen

Wil je me een grotere groep komen golfen in Apeldoorn? Dan kunnen we jullie dag compleet maken met heerlijk eten. Voor groepen bieden we in samenwerking met Gildeslagerij Buurman uit Twello heerlijk eten. Zoals de BBQ de Luxe of de Saté de Luxe. Bij beide arrangementen wordt heerlijk brood met diverse tapenades vooraf geserveerd. En na het eten genieten jullie van een fantastisch dessert.

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons