Hemelvaart op Bussloo

Uitje tijdens Hemelvaart

Dauwtrappen tijdens Hemelvaart? Dat kan heerlijk in de omgeving van Bussloo in de buurt van Multi Fun. Alhoewel het soms ook iets minder populair is, kunnen we het je aanraden. Door de prachtige omgeving zul je ultiem genieten. En er is meer, veel meer. Want ruim 20 in- en outdoor activiteiten staan voor je klaar tijdens Hemelvaart. Omdat we midden in de Stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer, Zutphen liggen en bovendien snel te bereiken zijn vanuit bijvoorbeeld Zwolle, Arnhem, Twente of bijvoorbeeld Amersfoort, ben je er zo!

Genieten op het overdekte terras

We verwelkomen je tijdens Hemelvaart graag op onze unieke locatie pal aan het meer van Bussloo. Je geniet dus van een werkelijk waar schitterend uitzicht vanaf ons heerlijke terras. Of het nu een smakelijk theetje met een stuk appelgebak is of een lekkere borrel met bitterballen, genieten wordt het sowieso!

Actie en gezelligheid

Aan de ene kant is een dagje niets doen lekker en aan de andere kant, als je het met een beetje actie kunt combineren, is dat natuurlijk heel lekker. Wat dacht je van een pot Minigolf USA? Uitdagende banen in een prachtige tuin met wederom dat mooie uitzicht. Tevens is Glowgolf een leuke aanrader tijdens Hemelvaart. Wil je toeren, net als met dauwtrappen, maar niet op de fiets? Onze E-Choppers en E-Steps zijn ook een echte aanrader.

Er is nog veel meer! Bijvoorbeeld Voetgolf, Pitch&Putt of Klootschieten. Kom je met een grotere groep? Levend Tafelvoetbal en Gelblaster/Paintball 2.0 zijn misschien ook wel heel leuk!

Geschikt uitje voor iedereen tijdens Hemelvaart

Of je tijdens Hemelvaart nu iets zoekt voor met je date, gezin of met je hele familie; je bent welkom. Grotere groepen raden we aan ook onze Combideals te bekijken. Onze leukste toppers op een rijtje, vaak met heerlijk eten. Onder andere de BBQ de Luxe of Saté de Luxe met vlees van Gildeslagerij Buurman vind je hier terug. Beiden bieden vooraf heerlijk brood met diverse tapenades en zijn inclusief dessert. Wil je iets anders of bijvoorbeeld overleggen? Neem contact op. We denken graag mee.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons