Karten in Apeldoorn Deventer en Zutphen!

Alternatief voor karten

Zocht je op Karten in Apeldoorn Deventer en Zutphen? Hoewel het heel leuk is, is karten ook best gevaarlijk. Dus als je iets anders wilt doen dan karten in Apeldoorn Deventer en Zutphen zijn wij er voor je. Ben jij op zoek naar een veilig uitje? Dan zit je bij Multi Fun Bussloo helemaal goed. Het ligt binnen een kwartier rijden van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Goed bereikbaar met de auto, maar ook met de fiets.

Andere activiteiten

Wij hebben meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Kortom veel alternatieven voor karten in Apeldoorn Deventer en Zutphen. Je kunt bijvoorbeeld Pitch en Putt of Lasergame. Ook kan je Minigolf USA  of Voetgolfen. Of ga Klootschieten. Ook is een Escape Room mogelijk. Er zijn er drie. The Jungle, De Bom of Revenge of the General. Ook kun je een E-Chopper of Elektrische Step huren. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Kortom: Er is genoeg keus bij Multi Fun Bussloo. Kom dus vooral langs!

Glowgolf Het Wilde Westen

Programma op maat

Wij maken graag een programma op maat. Wij bieden diverse combideals. Zo kun je  genieten van een Luxe Lunch. Of sluit de dag af met een satéschotel. Bereid met vlees van Gildeslager Buurman. Of combineer activiteiten en geniet daarmee van combinatiekorting. Ga eerst Pitch en Putt spelen. En maak daarna een mooie tour met de Elektrische Steps. Heerlijk in de omgeving van Bussloo. Aansluitend genieten jullie heerlijk op het overdekte terras. Zo zie je.. Karten in Apeldoorn Deventer en Zutphen kan nog steeds, maar wij maken het leuker!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons