Kerstuitje

Actief en gezellig Kerstuitje!

Wij houden van Kerst! Zoek je een kerstuitje in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Bij ons kun je terecht voor een gezellig Kerstuitje met een beetje actie. Kerst met de kinderen, de hele familie of een gezellige, actieve Kerstborrel met je team. Er is heel veel mogelijk de komende periode. Doordat we een ruim opgezette locatie hebben met meer dan 20 verschillende activiteiten, is er voor iedereen iets leuks te doen!

Kerst met de fam!

Een familiedag in Kerstsfeer organiseren of lekker met je gezin erop uit in de Kerstperiode is supergezellig. We heten niet alleen grote groepen welkom. Reserveer dus gerust je potje Glowgolf om je vader in te maken 😉

Extra genieten met Kerstbrunch

Kerst is compleet met een heerlijke Kerstbrunch die je bij ons voorafgaand of aansluitend aan je activiteit kunt bijboeken. Geniet van een heerlijke luxe brunch met diverse belegde broodjes, melk en jus d’orange. Uiteraard met kerststol en verse eitjes. Als jullie er zin in hebben, is een lekker soepje en broodje met warme snack (geen meerpijs) ook mogelijk. De Kerstbrunch kun je reserveren op zaterdag 24 december, 1e en 2e Kerstdag. Kom je op een andere dag in de Kerstperiode, dan hebben we diverse andere opties. Op de andere dagen geniet je bijvoorbeeld van een Luxe Lunch of Satébuffet.

Jaarafsluiting Kerstperiode Bedrijven

Organiseer je graag een mooie Jaarafsluiting voor je team, een Kerstborrel met je afdeling of een Bedrijfsfeest rond Kerst? Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten en diverse horecaruimtes stellen we met gemak voor het perfecte Kerstuitje voor jullie samen. Ook leveren we naast diverse onze specials zeker ook maatwerk. Een feestelijke champagne als welkomstdrankje bijvoorbeeld of een extra ronde Lasergame. Vrij weinig is ons te gek. Neem gerust contact op om te overleggen!

Volop keuze tijdens Kerst

We hebben natuurlijk de mooiste Pitch&Putt baan van Nederland, welke eigenlijk ieder tof vindt om te spelen. Maar soms zit rond Kerst het weer een beetje tegen. Gelukkig is er dan binnen ook genoeg te doen! Glowgolf Het Wilde Westen is zeker een hele leuke optie voor elk Kerstuitje. Niet de standaard glowgolfbaan, maar een uniek ontworpen baan vol met special effects en geheel gebouwd in western style. Of jullie gaan op de nostalgische tour met Oud en Nieuw Hollandse Spellen. Een eclectische mix van spellen van vroeger en nu. Heel leuk met een borrel en bitterballen erbij!

Reserveren

Het is aanbevolen om tijdens het Kerstweekend te reserveren. Voor de Kerstbrunch moet sowieso gereserveerd worden.

Wil je meer info? Of even overleggen over de mogelijkheden in de Kerstperiode. Neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met je mee. En als je het leuk vindt om eerst eens te komen kijken op onze locatie, ben je natuurlijk van harte welkom!

 

De hele kerstvakantie (vanaf 24-12-22) zijn we elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Ook op de maandag en dinsdag. Alleen op Oud- en Nieuwjaarsdag houden we de deuren gesloten en genieten we thuis met onze eigen familie en vrienden.