Kerstvakantie op Bussloo

Onbeperkt gebruik maken van activiteiten

Kerstvakantie vier je op Bussloo! Kerst in de regio Apeldoorn, Deventer, Zutphen vieren? Gedurende de hele Kerstvakantie dit jaar op Bussloo geniet je elke dag onbeperkt van Pitch&PuttVoetgolfMinigolf USALasergame en onze nieuwste activiteit in de vorm van een parcours: Oud en Nieuw Hollandse Spelletjes!

Dus.. Een hele dag.. tijdens de openingstijden… onbeperkt genieten van jullie Kerstvakantie op Bussloo! Perfect als gezinsuitje, teambuildings-activiteit of gewoon lekker met vrienden! Je mag met zoveel personen komen als je wilt. Reserveren is aanbevolen.

Voor één bedrag maak je gebruik van:

  • Pitch&Putt – Een laagdrempelig en gezellige korte baan golfvariant waar je zonder ervaring goed in mee kan doen. Ook deze activiteit is leuk met kids!
  • Voetgolf – Golfen met je voeten op de speciaal aangelegde voetgolfbaan vol met heuvels en waterpartijen. Een sportieve uitdaging!
  • Minigolf USA – Vakantiegevoel gegarandeerd. Prachtig aangelegde banen, met uitzicht over het meer van Bussloo!
  • Lasergame: The Next Generation – 400 m2 ondergrondse zeecontainers vol met special effects en hindernissen. Wie durft?
  • Parcours: Oud en Nieuw Hollandse Spelletjes – Een eclectische mix van toen met het heden. Behendigheid en doorzettingsvermogen, check!

Prijzen:

volwassenen                         € 19,50

kinderen (5 t/m 11 jaar)        € 12,50

Reserveren kan eenvoudig online!

Kerstvakantie vier je op Bussloo voor een perfecte dag vol gezelligheid en activiteit! Voor een dag onbeperkt genieten van alle leuke activiteiten is reserveren aanbevolen.

Heb je vragen? Dan mag je ons ook altijd even bellen op 0571-261212.

De hele Kerstvakantie geopend

Je kunt gedurende de hele Kerstvakantie op Bussloo terecht. Met Oud en Nieuw zijn we alleen eventjes gesloten. Kerstvakantie op Bussloo vieren kan een hele dag voor één bedrag. Check onze openingstijden op de contactpagina. Wanneer je voor deze actie boekt, is je uitrijkaartje inbegrepen.

Culinair aanbod

Komen jullie met een grote groep en willen jullie graag blijven eten? We bieden een hartverwarmend Winterbuffet of Luxe Lunch. We houden rekening met eventuele dieetwensen. Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op! We denken graag met je mee voor de voor jullie perfecte dag. Kerst vier je ook culinair op Bussloo!