Kinderactiviteiten

Leuke kinderactiviteiten in Apeldoorn, Deventer en Zutphen gezocht? Kinderfeestjes, gezinsuitjes en meer!

Over een paar weken is het zover: dochter of zoonlief is jarig. En de taak is aan jou om iets origineels te verzinnen qua kinderactiviteiten. Wij hebben veel leuke en goed betaalbare kinderfeestjes. Dit zijn stuk voor stuk leuke kinderactiviteiten. En natuurlijk kan er ook gewoon een leuke spel met het gezin gespeeld worden. Iedereen is welkom bij Multi Fun Bussloo! Wij helpen graag mee om er een perfect dagje uit met de leukste kinderactiviteiten van te maken!

Pitch&Putt

Van Minigolf USA tot Escape Rooms

Wij hebben heel veel leuke kinderactiviteiten. Kom bijvoorbeeld Minigolf USA spelen. We hebben een prachtige en uitdagende midgetgolfbaan voor jong en oud. Of gaan jullie voor LasergameVoetgolf of Voetpool? Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen! Wij hebben nog veel meer leuke activiteiten. En kom je voor een kinderfeestje? Kan je ook nog genieten van een Smulpakket!

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

kinderfeestje

Lekker zwemmen in Bussloo of spelen op de prachtige ligweide!

Bij lekker weer kunnen de kinderen ook nog zwemmen in het meer van Bussloo. Of anders voetballen of trampoline springen. Terwijl jij je welverdiende rust pakt op ons prachtige terras!

Multi Fun Bussloo; het adres voor leuke kinderactiviteiten in Apeldoorn, Deventer en Zutphen!

Glowgolf Het wilde Westen

Lekker eten en drinken

Natuurlijk wordt er aan de inwendige mens ook gedacht tijdens de kinderactiviteiten. Tijdens een kinderfeestje hebben we zoals gezegd het Smulpakket. Maar mocht je nou liever van de kaart eten, dat kan ook.

Voor grotere groepen werken we vaak samen met Gildeslagerij Buurman uit Twello. Zij leveren heerlijk vlees voor onder andere onze Saté en BBQ de Luxe.

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

Vanaf: 1 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons