Klassenuitje in Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Actief klassenuitje

Klassenuitje gezocht? Stop met zoeken, want onze locatie biedt de mogelijkheid voor een tal van actieve klassenuitjes met sportieve elementen!

Gelegen aan het prachtige meer van Bussloo, vind je Multi Fun Bussloo. Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Kom je met jouw klassenuitje met de auto? Activiteitengasten parkeren op ons eigen parkeerterrein voor een gereduceerd tarief.

Ruime keuze

Het perfecte klassenuitje in Apeldoorn, Deventer of Zutphen voor jouw groep is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leeftijd en sportiviteit. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten zit er altijd wel een tof klassenuitje voor jullie tussen!

Ga lekker los tijdens Lasergame: The Next Generation welke per groep aanpasbaar is qua special effects. Het is dus nooit te eng of te saai. Of boek onze Outdoor Lasergame. We kunnen zelfs met de lasergame gear naar jouw school komen! Ook Pitch&Putt, Voetgolf en Minigolf USA zijn aanraders! Of kies voor Glowgolf Het Wilde Westen.

Horeca

Ons restaurantgedeelte en terras kijken uit over het mooie meer van Bussloo. Nergens zit je relaxter tijdens je klassenuitje! We bieden een heerlijke menukaart, maar ook arrangementen met buffetten of een Smulpakket met onbeperkt patat. Met bijvoorbeeld een BBQ werken we samen met Gildeslagerij Buurman. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Klassenuitje in Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Programma op maat

Je leest het. Bij Multi Fun Bussloo is genoeg te doen voor een klassenuitje om nooit te vergeten!

Kom je van iets verder weg? Ook dan ben je van harte welkom! Kids krijgen op Bussloo gegarandeerd het vakantiegevoel!

Onze professionele instructeurs helpen je gedurende de dag met de activiteiten en denken graag mee. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte waarbij wij graag rekening houden met eventuele speciale wensen.

Meer weten over een klassenuitje in Apeldoorn, Deventer of Zutphen omgeving?

We helpen je graag, neem gerust contact op!

Aantal personen

Minimaal: 8 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons