Klassenuitje in Apeldoorn, Deventer of Zutphen

Actief Klassenuitje

Klassenuitje gezocht? Stop met zoeken, want onze locatie biedt de mogelijkheid voor tal van actieve klassenuitjes met sportieve elementen!

Gelegen aan het prachtige meer van Bussloo, vind je Multi Fun. Centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en gemakkelijk bereikbaar met de fiets. Kom je met de auto? Ook vanuit Arnhem en Amersfoort ben je er zo! Activiteitengasten parkeren op ons eigen parkeerterrein voor een gereduceerd tarief.

Ruime keuze

Het perfecte klassenuitje in Apeldoorn, Deventer of Zutphen voor jouw groep is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leeftijd en sportiviteit. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten zit er altijd wel een tof klassenuitje voor jullie tussen!

Ga lekker los tijdens Lasergame: The Next Generation. Deze activiteit is per groep aanpasbaar qua special effects. Het wordt dus nooit te eng of te saai. Ook Pitch&Putt, Voetgolf en Minigolf USA zijn aanraders! Heerlijk buiten in een prachtige omgeving. Of kies voor Glowgolf Het Wilde Westen, de unieke minigolf variant in het donker. Spannend en leuk! Voor iets oudere kinderen is er ook Gelblaster/Paintball 2.0.

Populair Klassenuitje

Na vele klassenuitjes te hebben georganiseerd, merken we dat onderstaande combi één van de populairste is bij leerlingen:

  • Lekker op de fiets naar Bussloo
  • Ontvangst met ranja
  • Kiezen uit Minigolf USA, Glowgolf e/o Lasergame
  • Smulpakket met patat en een snack naar keuze, ranja en een lekker ijsje
  • Zwemmen, voetballen en andere strandspelen

Smulpakket

Ons restaurantgedeelte en terras kijken uit over het mooie meer van Bussloo. Nergens zit je relaxter tijdens een klassenuitje! Op de weide voor het terras kan er gespeeld worden en is er ruimte voor bijvoorbeeld een pot voetbal. En tussendoor kan er lekker gedronken en gegeten worden. We bieden een heerlijke menukaart, maar ook arrangementen met buffetten of een Smulpakket met onbeperkt patat. Het Smulpakket is perfect voor tijdens een schoolreisje, klassenuitje of bijvoorbeeld introductiedag voor leerlingen.

Ook voor het team een perfect uitje

Natuurlijk verdient het team ook een uitje. Geniet van één van onze Combideals of stel zelf iets samen. Het kan allemaal. Lekker met een afsluitende borrel met bitterballen of een BBQ de Luxe. Het vlees van onder andere de BBQ de Luxe is afkomstig van Gildeslagerij Buurman. Vooraf wordt er heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd en er is een heerlijk dessert.

Escape Game

Programma op maat

Je leest het. Bij Multi Fun Bussloo is genoeg te doen voor een klassenuitje om nooit te vergeten! Ook voor bijvoorbeeld een introductie- of sportdag zijn leerlingen en het schoolteam bij ons aan het juiste adres.

Onze professionele instructeurs helpen jullie gedurende de dag met de activiteiten en denken graag mee. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte waarbij wij graag rekening houden met eventuele speciale wensen.

Meer weten over een klassenuitje in Apeldoorn, Deventer of Zutphen omgeving?

We helpen je graag, neem gerust contact op!

Aantal personen

Minimaal: 8 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Gelblaster/Paintball 2.0

een variant op Lasergame en een hele gave buitenactiviteit! Op een speciaal aangelegd speelveld speel je in teams tegen elkaar. Valt het weer een beetje tegen? Dan verplaatsen we gemakkelijk naar binnen.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons