Lasergame in Arnhem

In de buurt van Arnhem Lasergamen?

Lasergame in Arnhem of op locatie, op Bussloo of ergens anders. Met onze unieke en bovendien spectaculaire Lasergame gear wordt het mogelijk! Je kunt komen Lasergamen bij Multi Fun Bussloo, centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Op zo’n 20 minuten rijden vanuit Arnhem. Wil je liever Lasergame in Arnhem op een door jou gekozen locatie? Dan bespreken we dit graag met je! Naast onze 400 m² arena van ondergrondse zeecontainers vol met Special Effects, Lasergame: The Next Generation is het ook mogelijk om outdoor een vergelijkbaar spel te spelen. We vertellen je er graag over.

Meer dan 20 activiteiten

Lasergame in Arnhem spelen is leuk, maar we kunnen nog een stapje verder! Wat dacht je van een uniek dagje uit naar ons multi-activiteitencentrum met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! We ontvangen je graag in onze in Finse stijl gebouwde blokhut met uitzicht over het mooie meer van Bussloo.

Dagje uit naar Bussloo

Onze locatie is erg leuk voor een lekker dagje uit naar Bussloo met je gezin of vriendengroep. Ben je op zoek naar een gezellig teamuitje met één of meerdere activiteiten? Of organiseer je bijvoorbeeld een net iets actievere bedrijfsborrel? Maak dan een combi van Lasergame en Pitch&Putt en sluit af met de heerlijke Saté de Luxe met vlees Gildeslagerij Buurman. Dit is slechts één van de vele opties. Bekijk vooral ook even onze Combideals. En onthoud: alles is bespreekbaar. We denken graag met je mee en houden rekening met aspecten als dieetwensen, budget en planning.

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Aantal personen

Minimaal: 8 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Gelblaster/Paintball 2.0

Dit is één van de nieuwste activiteiten die te vinden is op onze locatie. Op een speciaal aangelegd speelveld buiten speel je in teams tegen elkaar. Een onvergetelijke teamactiviteit!

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons