Lasergame Sport in omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Lasergame sport

Is Lasergame sport? Die vraag beantwoorden we graag voor je. Sport en beweging gaan hand in hand en zijn meer dan ooit belangrijk. Door te bewegen blijf je fit. Hoe je beweegt? Maakt niet uit, dus wij zeggen: Yes! Lasergame sport, kan. Lasergame wordt zelfs steeds vaker als sport beoefend. Een aantrekkelijke manier van beweging vol fun en excitement! En bovendien kun je het doen op elke leeftijd vanaf ongeveer 8 jaar.

Ben je op zoek naar een nieuwe sport of een lekker actief dagje uit met vrienden of collega’s? Dit kan bij ons met Lasergame Sport: The Next Generation óf bijvoorbeeld Gelblaster/Paintball 2.0!

Sport met Lasergame op Bussloo

Je vindt ons multi-activiteitencentrum mét meer dan 400 m² Lasergame arena op Bussloo. Yes, met uitzicht over het prachtige water! Met de centrale ligging in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen zijn we gemakkelijk bereikbaar met de auto of fiets. Je kunt natuurlijk thuis al beginnen met je sport. Doe een run naar Bussloo en speel vervolgens Lasergame! Topsport  😉

Mega arena voor Lasergame

Supersportief wordt het zeker in onze mega arena gebouwd van ondergrondse zeecontainers vol custom made special effects. Er zijn obstakels, bewegende delen en sfeergeluiden. Uniek aan het speelveld is dat het op te delen is in twee ruimtes en alle effecten aanpasbaar zijn aan de groep. Het wordt dus nooit te eng, maar tijdens de sport altijd spannend. Wil je het als sport beoefenen en er een wedstrijdelement in gooien? Dat kan heel goed. Onze Lasergame instructeurs helpen je er graag mee.

Lasergame

Meer weten over Lasergame Sport?

Of het nou een eenmalige sessie met je team, collega’s of vrienden is, of een wekelijks terugkerend thema of misschien een kinderfeest, we staan voor je klaar. Mocht je een te gek idee hebben, neem ook dan contact met ons op. We denken graag met je mee!

Aantal personen

Minimaal: 8 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons