Lasergame voor gamers!

Gamen cool? Lasergamen ook!

Lasergame voor gamers is daar! Gamen elke dag is leuk, dat begrijpen wij. En wat nu als je real life kunt voelen wat je in het spel voelt? In je eigen skin, op de echte aarde? Gamers opgelet: Dit kan bij Lasergame: The Next Generation óf onze Outdoor Lasergame!

Gelegen aan het prachtige meer van Bussloo, vind je Multi Fun Bussloo. Mooi centraal in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en gemakkelijk bereikbaar met de auto of fiets.

Ondergrondse Lasergame voor gamers

Onze 400m2 Lasergame ruimte bestaat uit ondergrondse, omgebouwde zeecontainers vol met spannende obstakels en de nieuwste hightech snufjes. Uniek aan het speelveld is dat het op te delen is in twee ruimtes en alle effecten aanpasbaar zijn aan de groep.

Je strijdt overigens niet alleen tegen het andere team, maar ook tegen de elementen. Lichtshows, spiegels, rook, bewegende wanden en nog veel meer! Wordt het een beetje te eng voor jonge spelers? Dan schakelen we met één druk op de knop elementen uit.

Je leest het; Het perfecte alternatief voor een middagje op de bank met controller in je hand. Gamers: Kom Lasergamen bij Multi Fun Bussloo!

Perfect als klassenuitje of kinderfeestje

Lekker gamen met lasers en eng of niet eng.. Alle effecten zijn aanpasbaar tijdens Lasergame voor gamers. Een prima optie dus als kinderfeestje of klassenuitje.

Lasergame

Meer weten over Lasergame voor gamers?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag! Volg ons ook op Instagram!

Aantal personen

Minimaal: 8 personen

Duur

1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons