Lasergamen in Amersfoort of op locatie

Lasergamen in Amersfoort

Lasergamen in Amersfoort of op locatie, op Bussloo of ergens anders. Met onze unieke en bovendien spectaculaire Lasergame gear wordt het mogelijk! Je kunt komen Lasergamen bij Multi-activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo, centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen. Op zo’n 20 minuten rijden vanuit Amersfoort. Onze 400 m² arena van ondergrondse zeecontainers vol met Special Effects, Lasergame: The Next Generation staat tot je beschikking!

Dagje uit naar Bussloo

Lasergamen in Amersfoort is leuk, maar we kunnen nog een stapje verder! Wat dacht je van een uniek dagje uit naar ons Multi Fun Bussloo met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten! We ontvangen je graag in onze in Finse stijl gebouwde blokhut met uitzicht over het mooie meer van Bussloo. Gewoon een lekker dagje uit naar Bussloo met je gezin of vriendengroep. Of ben je op zoek naar een leuk teamuitje met een alternatief voor Lasergamen in amersfoort? Of een net iets actievere bedrijfsborrel? Jullie zijn welkom!

Dagje uit naar Bussloo

Ook voor (hele) grote groepen zijn we er! We zijn zelfs de experts in groepsuitjes, kunnen we wel zeggen. Maak bijvoorbeeld een combi van Lasergamen en Pitch&Putt en sluit af met een heerlijk Satébuffet. Het vlees in deze Combideals is van Gildeslagerij Buurman. Dit is slechts één van de vele opties. Bekijk vooral ook even onze Combideals. En onthoud.. Alles is bespreekbaar. We denken graag met je mee!

Lasergamen in Amersfoort

Meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder! Wil je genieten van nog meer plaatjes van al het leuks wat er te doen is op Bussloo bij Multi Fun? Allemaal andere dingen dan Lasergamen in Amersfoort, maar net zo leuk off zelfs leuker! Check Instagram!

Aantal personen

Minimaal: 8 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Indoor Lasergame

Onze Lasergame: The Next Generation bestaat uit maar liefst 400 m² aan ondergrondse zeecontainers met daarnaast een doolhof. Door de Special Effects hebben wij de volgende stap gezet en hebben wij lasergamen spectaculairder gemaakt dan dat het ooit geweest is.

Outdoor Lasergame

Deze vorm van Lasergame is op vele locaties mogelijk! Denk bijvoorbeeld aan Lasergamen in het bos, op het strand, een leegstand pand of op een industrieterrein of een locatie die u zelf kiest.

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons