Toernooien

De meest actieve club

De meest actieve Pitch&Putt club van Nederland, dat zijn we al jaren. Het hele jaar door worden er verschillende toernooien georganiseerd en dus is er altijd wel wat te doen voor onze spelers.

Diverse toernooien

Niet alleen verzorgen we toernooien binnen het clubverband, maar ook worden er nationale toernooien georganiseerd voor onze club. Denk hierbij aan ons immens populaire Open Nederlands Kampioenschap Koppels op de laatste dag van oktober, waarbij we echt laten zien wat onze baan te bieden heeft. Wist je trouwens dat we dit al meer dan tien jaar organiseren?

Een ander voorbeeld van een door ons georganiseerd nationaal toernooi is het Open Pitch&Putt circuit in de wintermaanden. In december, januari en februari organiseren wij drie leuke, compleet verzorgde Pitch&Putt dagen waarbij spelers uit het hele land onze mooie baan jaarlijks weten te vinden. Door alle drie de dagen een andere spelvorm aan te bieden tijdens het circuit, blijft het aantrekkelijk voor elke speler om mee te doen.

Bij de toernooien die we binnen de club organiseren hoeven we over het aantal aanmeldingen gelukkig niet te klagen. Dit komt omdat onze leden het enorm gezellig vinden om met, maar vooral ook tegen elkaar te spelen. Zo is er het matchplaytoernooi, de Hans Hoving Meertens bokaal, waarbij jaarlijks ruim dertig leden de strijd tegen elkaar aangaan.

Zin in zo’n matchplay toernooi, maar dan in koppels? Ook dat doen we jaarlijks tijdens ons intern koppeltoernooi.

Misschien wel het leukste en gezelligste toernooi dat we kennen is de ‘burenruzie’ aan het begin van de jaarkalender. Dit is Apeldoorn vs. Deventer. Een dag vol gezelligheid en rivaliteit binnen onze gemoedelijke club met leden uit de wijde omgeving.

Verder organiseren we ook nog enorm leuke dagen als het Touwtjestoernooi op Hemelvaartsdag, een Koningsdagtoernooi, een Cross Country toernooi, diverse uitwisselingen met andere (golf)banen en om het seizoen af te sluiten natuurlijk een slottoernooi.

Meer weten?

Wil je meer weten over één of meerdere van deze toernooien? Vraag er gerust naar in het clubhuis. We vertellen er graag over!