Leden welkom!

Wij houden van onze clubs

Uiteraard bedoelen we onze Pitch&Putters en Minigolfers. Beiden hebben Multi Fun Bussloo als thuishaven en zijn dan ook veelvuldig te vinden op de prachtige banen. Vanaf komende week zijn weer de gezellige maandag clubavonden. We heten nieuwe leden welkom wanneer ze willen. Kom gezellig een keer langs!

Pitch&Putt

Pitch&Putt is een laagdrempelige, gezellige en goed betaalbare hobby. Heel erg leuk om met je partner of vriend(en) te spelen. Alleen ben je verslaafd geraakt overweeg dan een lidmaatschap. Voor maar €270,- per jaar mag je onbeperkt spelen. Dat staat gelijk aan 14 keer een 18 holes ronde lopen!

Des ter verslaafder je bent, des ter fanatieker je kan spelen. We hebben veel gezellige clubmomenten: de woensdagochtend is onze husselochtend en de maandagavond is onze clubavond. Daarnaast worden er regelmatig toernooien georganiseerd op onze 27 holes baan.
Echter vrijheid blijheid, we hebben honderden leden die gezellig een keer in de week een rondje lopen en afsluiten met een lekker biertje of een frisje. Interesse? Neem contact met ons op en vraag naar Jeffrey of Steven.

Benieuwd hoe andere leden het beleven? Lees het hier!

Het prachtige Minigolf

De Minigolfers zijn al jaren een gezellige club. Plezier staat voorop tijdens de clubavonden en oefenmiddagen. Minigolf is een echte sport. Het wordt beoefend in 167 landen in de wereld. Het gaat om concentratie, techniek, voorbereiding en juiste balkeuze. Het is ons favoriete uitje op vakanties, maar er zit zoveel meer in! Regelmatig worden er op Bussloo toernooien georganiseerd en ook worden andere Minigolf clubs elders in het land bezocht. Leuk voor de afwisseling, gezelligheid blijft altijd op een staan. Interesse om lid te worden? Voor maar €125,- per jaar mag je onbeperkt spelen. Dit heb je na 10 keer spelen er al uit. Voor meer informatie neem contact op met Steven of Jeffrey.

Minigolf Club Bussloo

Lid worden?

Wil je ook bij de club? Of ben je nieuwsgierig en zou je meer willen weten? Komt gerust eens langs of neem contact met ons op. We helpen je graag verder. Lid worden kan het hele jaar door. Zowel de Pitch&Putt- als de Minigolf baan zijn het hele jaar door geopend.

Ook niet leden natuurlijk welkom

Uiteraard kan er ook zonder lid te worden Minigolf en Pitch&Putt gespeeld worden. Bij Pitch&Putt kun je kiezen uit 9 of 18 holes. Of een dagkaart waarmee je de hele dag onbeperkt gebruik kunt maken van alle 27 holes. Tijdens Minigolf USA speel je een ronde over de avontuurlijke, Amerikaanse stijl banen die ongeveer 1,5 uur duurt.

Wil je met een grote groep komen voor Minigolf of Pitch&Putt? We bieden totaalprogramma’s, eventueel inclusief eten. Een heerlijke Saté met vlees van Gildeslagerij Buurman Vleesch&Vis uit Twello is een echte aanrader als afsluiter van een gezellig groepsuitje met één van onze activiteiten.

Minigolf

Wil je meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur ons een berichtje.