Lidmaatschap
Pitch&Putt Bussloo

Op zoek naar een leuke en ontspannende sport? Geïnteresseerd in een Pitch&Putt lidmaatschap? Je bent welkom bij Multi Fun Bussloo! Voor onze naamsverandering was het misschien extra duidelijk dat wij Pitch&Putt bieden. Het woord Pitch&Putt is wel uit onze nieuwe naam, maar we blijven de mooiste 27 holes Pitch&Putt baan van Nederland hebben. Je bent welkom bij de club met circa 200 leden bij Multi Fun Bussloo!

Iedereen is welkom

Sommige leden doen aan alle activiteiten mee, sommige spelen alleen of met hun vriend(en) de 27 holes baan. Sommige spelers spelen 50 holes per dag en andere spelen gezellig 9 holes. Het belangrijkste is dat iedereen zich welkom voelt en op zijn/haar niveau kan spelen. We hebben op onze clubavond op de maandagen spelers met persoonlijke records laag in de 40 (minder dan 2 ½ slag per hole!), maar ook spelers die rondjes rond de 100 spelen. Op woensdagochtend is de altijd gezellige husselochtend.

Veel leuke toernooien

We organiseren veel leuke toernooien zoals de matchplaycompetitie in het begin van het seizoen en de koppelcompetitie vanaf augustus. In de winter spelen de diehards lekker door op de zondagen en op Hemelvaartsdag is ons beroemde touwtjestoernooi. Daarnaast organiseren wij ieder jaar op Koningsdag ons open matchplaytoernooi. Eind oktober organiseren wij het grootste toernooi van Nederland, namelijk het Open Nederlands Koppelkampioenschap.

Een gezellige club

Doordat de club al lang bestaat zijn er veel vriendschappen ontstaan. Wij hebben veel oudere leden (vaak ook spelers die pas op latere leeftijd beginnen), maar ook veel twintigers, dertigers en veertigers.

Golfers

Veel golfers met minder tijd spelen Pitch&Putt en veel golfers die beter willen worden in hun korte spel spelen Pitch&Putt. In de eerste jaren van ons bestaan verloren wij veel spelers aan de golfsport. Tegenwoordig is het omgekeerd. Steeds meer golfers ontdekken de charme van het Pitch&Putten. De precisie, aanvallen loont, iedereen kan birdies maken, maar vooral de leuke sfeer!

Extra ledenvoordeel!

Ben je lid bij Pitch&Putt Bussloo dan mag je vrienden, familie of een introducé meenemen om een rondje Pitch&Putt te spelen voor maar €10,- per persoon!

Het hele jaar door spelen!

Met jouw lidmaatschap ben je het hele jaar welkom! Bekijk hier onze openingstijden.

Leden mogen 1 uur eerder starten dan de aangegeven openingstijden in de periode van mei tot en met oktober (de periode zonder rijp). Het clubhuis is dan nog gesloten. In verband met de greenkeeper werkzaamheden is eerder spelen dan bovengenoemde tijden niet toegestaan. Ook in de wintermaanden is eerder spelen niet toegestaan.

Daarnaast mag je aan alle activiteiten die georganiseerd worden vanuit de club meedoen, zoals onze clubavond op maandag, de husselochtend op woensdag, de wintercompetitie en alle toernooien.

Voor meer informatie neem telefonisch contact met ons op en vraag naar Steven of Jeffrey. Je mag natuurlijk ook altijd even een e-mail sturen!

Word nu lid!

€ 270,- per jaar

Prijzen

€ 270,00 bij betaling per jaar of € 22,50 per maand