Pitch&Putt les
Apeldoorn, Deventer en Zutphen

Uiteraard is er aan elke techniek wel iets bij te schaven. Wil je iets perfectioneren of misschien wel die foute slagen er uit halen? Wij hebben de oplossing. Martijn Mengerink en Mischa Effern verzorgen lessen bij onze Pitch&Putt baan. Al jaren spelen zij in de landelijke Pitch&Putt top mee en met die kennis willen zij jullie graag helpen. Plezier staat in deze lessen voorop.

Pitch&Putt, de perfecte uitvalsbasis voor golfles!

Steeds meer golfers kiezen voor Pitch&Putt als uitvalsbasis voor het golfen. De gezelligheid en laagdrempeligheid spreken velen aan. Niet voor niets hebben wij al circa 200 leden en groeit onze club ieder jaar weer. Pitch&Putt is bovendien sneller en dynamischer dan het lange golf, ideaal om even tussendoor of na het werk te spelen! Kun je Pitch&Putten dan kun je ook golfen. Alleen de langere slag hoef je nog maar te leren, het moeilijkste onderdeel van het spel beheers je al!

Pitch&Putt Bussloo: beste par-3 golfbaan van Nederland!

Pitch & Putt Bussloo is volgens de Golfers’ Choice Awards 2016 van Leadingcourses de beste par-3 golfbaan van Nederland. Wij hebben 27 verschillende holes met waterpartijen, heuvels, bomen, struiken en schuine greens. Het parcours loopt door de bossen van Bussloo. Op Bussloo is drie keer de Dutch Open gehouden en nog vele andere toernooien. Ook komen veel golfers uit alle hoeken van het land hun korte spel bij ons oefenen.

Geïnteresseerd in Pitch&Putt les op Bussloo?

Heb je interesse in een Pitch&Putt les dan kun je het beste via Whatsapp contact opnemen met Martijn.
Prijs: €25,- per uur
Deelnemers: Minimaal 1 persoon en maximaal 4 personen per uur
Telefoonnummer: 06-37346366

 

Je mag Martijn natuurlijk ook altijd even bellen op het bovenstaande nummer om te vragen naar de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar golfles of een clinic?

In dat geval raden wij Michael Gassner aan. Michael komt al jaren bij ons en geeft tevens les op de Scherpenbergh in Lieren.
Je kunt Michael het beste bereiken via 06-51206556.

Aantal personen

Minimaal: 1 persoon en maximaal 4 personen voor een bedrag van €25 per (persoon/ groep) per uur.