Moederdaguitje in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Moederdaguitje? Welkom!

Op zoek naar een perfect Moederdaguitje in de omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Moederdag is dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Omdat ze het verdient! Omdat ze de beste is! Verras haar dus met een Moederdaguitje! Geef daarom één van onze leuke activiteiten cadeau! Ten eerste een leuke activiteit en ten tweede de mooiste locatie. Op en rond het mooie meer van Bussloo.

City Escape Game

Diverse activiteiten

Een Moederdaguitje is natuurlijk een hele leuke verrassing! Door de heerlijke combinatie van Bussloo, een leuke activiteit en een heerlijke horeca aanbod is het Moederdaguitje top!

Geniet van een potje Pitch&Putt of kom Minigolfen! Of boek een tour op de E-Chopper of Elektrische Step! Ben je met meer, bijvoorbeeld het hele gezin? Of de hele familie? Een Escape Room is ook heel origineel als Moederdaguitje! Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is er voor elk wat wils.

Moederdaguitje Cadeaubon

Schikt het niet om op Moederdag zelf een Moederdaguitje te plannen? Ook dan hebben we een tip: Geef mama dan een Cadeaubon voor haar verlate Moederdaguitje! We maken de bon voor je op maat. Dus heel persoonlijk. Vervolgens sluiten we jouw boodschap bij. En dan kan hij op de post. Maar je mag hem ook bij ons op de locatie komen ophalen. En goed om te weten: Onze cadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.

Instagram

wil je nog even net iets meer zien van ons gezellig bedrijf? Check dan hier de Instagram account van Multi Fun Bussloo voor gezellige plaatjes!

Centraal gelegen op het randje van de Veluwe!

Onze in- en outdoor activiteitenlocatie is centraal gelegen in de Stedendriehoek. Dus tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien aan het mooie meer Bussloo. Ook nog net op het randje van de Veluwe! Multi Fun Bussloo bereik je eenvoudig via de A1 en de A50.

Zwemmen op Bussloo

Onze locatie ligt pal aan het strand. Zwemmen in het meer van Bussloo kan dus ook tijdens jullie Moederdaguitje.

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Minimaal 6 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Ja, ik vraag vrijblijvend een offerte aan:

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons