Moederdaguitje in de omgeving van Apeldoorn, Deventer, Zutphen

Moederdaguitje? Welkom!

Op zoek naar een perfect Moederdaguitje in de omgeving Apeldoorn, Deventer, Zutphen? Moederdag is dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Omdat ze het verdient! Omdat ze de beste is! Verras haar dus met een Moederdaguitje! Geef daarom één van onze leuke activiteiten cadeau! Ten eerste omdat een leuke activiteit ook met z’n tweeën kan en ten tweede omdat jullie dan genieten op de mooiste locatie voor een Moederdaguitje. Namelijk dichtbij het mooie meer van Bussloo.

City Escape Game

Diverse activiteiten

Een Moederdaguitje is natuurlijk een hele leuke verrassing! Door de heerlijke combinatie van een prachtomgeving, een leuke activiteit en een heerlijk horeca aanbod wordt elk Moederdaguitje top!

Geniet van een potje Pitch&Putt of kom Glowgolfen of Minigolfen. Of boek een tour op de E-Chopper of E-Step! Ben je met meer, bijvoorbeeld het hele gezin? Of de hele familie? Een Escape Room is ook heel origineel als Moederdaguitje. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten is er voor iedereen iets leuks te doen.

Cadeaukaart voor een Moederdaguitje

Schikt het niet om op Moederdag zelf een Moederdaguitje te plannen? Ook dan hebben we een tip: Geef mama dan een cadeaukaart voor haar Moederdaguitje! Dan kan ze zelf kiezen wanneer het het beste uitkomt. De cadeaukaart is verkrijgbaar op onze locatie.

Instagram

wil je nog even net iets meer zien van ons gezellig bedrijf? Check dan hier de Instagram account van Multi Fun Bussloo voor gezellige plaatjes!

Centraal gelegen op het randje van de Veluwe!

Onze in- en outdoor activiteitenlocatie is centraal gelegen in de Stedendriehoek. Dus tussen Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien aan het mooie meer Bussloo. Ook nog net op het randje van de Veluwe! Multi Fun Bussloo bereik je eenvoudig via de A1 en de A50. Je bent er vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente ook zo.

Zwemmen op Bussloo

Onze locatie ligt pal aan het strand. Zwemmen in het meer van Bussloo kan dus ook tijdens jullie Moederdaguitje.

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Minimaal 1 persoon

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons