Nieuwe Early Bird tijden

Lekker rustig spelen

Soms is het echt wel de moeite waard om je wekker te zetten. Bijvoorbeeld voor onze nieuwe Early Bird tijden. Vanaf deze maand gaan onze nieuwe openingstijden in en is er daarbij dus ook een kleine wijziging in starttijden van de Early Bird aanbiedingen. Lekker rustig spelen in de ochtend.

Pitch&Putt Early Bird

De komende maanden sta je als eerste op de greens van de prachtige 27 holes Pitch&Putt baan op Bussloo wanneer je ons als Early Bird bezoekt. Je speelt op zaterdag, zondag en feestdagen voor een mooie prijs en al vanaf 10.00 uur. Je kunt spelen tot 13.00 uur. Al speel je 2 keer 27 holes, de prijs blijft maar €15,00 per persoon!

Heb je nog geen ervaring? Dan vragen we je om om 10.00 uur aanwezig te zijn in verband met instructie. Vooraf reserveren is verplicht.

Early Bird Minigolf of Glowgolf

Na het succes van afgelopen jaar, gaan we natuurlijk ook door met de Early Bird Minigolf of Glowgolf.

Lekker gezellig en actief wakker worden, met uitzicht over het meer van Bussloo kan tijdens een pot Minigolf USA. In de frisse lucht met een opgaand zonnetje is het ultiem genieten.

Of je kiest nog even voor het donker met Glowgolf. Een minigolf variant binnen, ondersteunt met blacklight en vol met special effects. Glowgolf Het Wilde Westen is een avontuur voor iedereen die het leuk vindt om uitgedaagd te worden!

Of je nou gaat voor Minigolf of Glowgolf, de starttijd voor de Early Bird actie is 10.15 uur op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Reserveren is verplicht. De prijs is €9,50 per persoon.

Early Bird Glowgolf en Minigolf

Reserveren

Meer informatie over alle Early Bird varianten vind bij de activiteiten. Heb je vragen of wil je even overleggen? Neem gerust contact op.