Vergaderen midden Nederland

Vergaderen midden Nederland, kom naar Bussloo!

Zoek je een geweldige vergaderlocatie, gefeliciteerd die heb je gevonden!

Enschede, Amsterdam, Utrecht, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Hengelo, Amersfoort, Deventer, Zutphen en Apeldoorn liggen allemaal binnen een uurtje rijden van het meer van Bussloo. Multi Fun Bussloo is direct gelegen aan het kruispunt van de A1 en de A50. Het klinkt oostelijk, maar door onze unieke ligging is het echt centraal gelegen op de Veluwe midden in Nederland.

Vergaderen

Uniek in Nederland!

Wat maakt onze locatie uniek. Niet de grote schermen, airco, whiteboards en onze heerlijk lunch. Wel de unieke ligging en combinatie met meer dan 20 activiteiten indoor en outdoor. Voor vergadering met een centrale zaal en dan uitwaaieren is onze grote locatie perfect. 500 zitplaatsen op onze terrassen en 300 binnen verdeeld over 3 zalen.

Minigolf USA

Perfect vergaderdag

  • 09.00 uur: inloop
  • 09.30 uur: vergadering
  • 12.00 uur: luxe lunch
  • 13.00 uur: vergaderen
  • 15.00 uur: borrel
  • 15.30 uur: een leuke activiteit zoals Pitch&Putt, Escapegame, E-Chopperen/Steppen of Lasergamen
  • 17.00 Satébuffet, het vlees wordt geleverd door Gildeslager Buurman Te Twello.

Minigolf USA

Combineer vergaderen met een activiteit voor het perfecte uitje!

Vergaderen is bij ons inspanning, ontspanning en teambuilding in één! Wij ontzorgen met alles. De schermen werken, de airco staat prettig en we houden rekening met alle dieetwensen. Loopt het programma wat uit of juist wat korter, geen probleem. Wil je meer maatwerk bij het programma, wij denken graag mee. Kom langs voor een kop koffie en doornemen van al je wensen. Telefonisch mag dat uiteraard ook altijd!

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons