Paintball Kinderfeestje

Het leukste Paintball Kinderfeestje!

Ben je op zoek naar een Paintball Kinderfeestje? Multi Fun Bussloo biedt kinderen een unieke ervaring! Kindvriendelijk en tegelijkertijd echt enorm spannend op de leuke manier!

Centraal gelegen in de stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je Multi Fun Bussloo. Dichtbij Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente. Pal aan het meer van Bussloo (dus met een geweldig uitzicht over het meer en een grote speelweide als extra!) en dichtbij de snelweg. Je bent er zo! En dus met hét tofste Paintball Kinderfeestje. Lees gauw verder!

Gelblaster/Paintball 2.0 tijdens dit Paintball Kinderfeestje

Een Paintball Kinderfeestje kan op een zeer kindvriendelijke manier georganiseerd worden. Namelijk met het perfecte alternatief voor paintball geweren. Bij Multi Fun Bussloo vieren de kids hun kinderfeestje met gelblaster wapens.

Gelblaster balletjes hebben minder impact dan Paintball kogels. Gelblaster/Paintball 2.0 is goed te spelen voor kinderen vanaf 10 jaar, heel spannend en actief. Tijdens dit feestje wordt er dus gespeeld met gelballetjes in plaats van verfkogels. Dit gebeurt op een speciaal aangelegd speelveld buiten. Dit is een heel tof kinderfeestje voor kinderen die eens iets anders willen!

Geen zorgen over de munitie. Dit is bij de prijs inbegrepen. Ook eventuele aanvulling.

Altijd inclusief Smulpakket

Alle Kinderfeestjes bij Multi Fun Bussloo worden aangeboden inclusief Smulpakket. Het Smulpakket bestaat uit onbeperkt ranja tijdens het Kinderfeestje, onbeperkt patat en een snack naar keuze tijdens het eetmoment. En… natuurlijk een ijsje toe.

Gelblaster/Paintball 2.0 Kinderfeestje reserveren

Dit perfecte Gelblaster/Paintball 2.0 kinderfeestje kan net als onze andere kinderfeestjes gemakkelijk online gereserveerd worden.

Heb je hulp nodig, wil je nog even willen overleggen of vragen hebben, neem gerust contact op. We helpen je graag.

Kledingadvies Gelblaster/Paintball 2.0 Kinderfeestje

Voor de beste bescherming tijdens het spelen hebben we kledingadvies voor je. Lees deze vooral even door, voordat je reserveert. Tijdens het reserveren van deze activiteit krijg je de optie om een nekbeschermer aan te schaffen.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons