Paintball Kinderfeestje

Nog leuker dan een Paintball Kinderfeestje!

Ben je op zoek naar een Paintball Kinderfeestje? Multi Fun Bussloo biedt kinderen een unieke ervaring! Kindvriendelijk en tegelijkertijd echt enorm spannend op de leuke manier!

Centraal gelegen in de stedendriehoek van Apeldoorn, Deventer en Zutphen vind je Multi Fun Bussloo. Dichtbij Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente. Pal aan het meer van Bussloo (dus met een geweldig uitzicht over het meer en een grote speelweide als extra!) en dichtbij de snelweg. Je bent er zo! En dus met hét alternatief voor een Paintball Kinderfeestje. Lees gauw verder!

Het perfecte alternatief voor een Paintball Kinderfeestje

Een Paintball Kinderfeestje kan dus op een zeer kindvriendelijke manier georganiseerd worden. Namelijk met het perfecte alternatief voor paintball geweren. Bij Multi Fun Bussloo vieren de kids hun kinderfeestje met Gelblaster.

Gelblaster balletjes hebben minder impact dan Paintball kogels. Gelblaster is goed te spelen voor kinderen vanaf 10 jaar, heel spannend en actief. Tijdens Gelblaster wordt er gespeeld met gelballetjes in plaats van verfkogels. Dit is dus heel tof kinderfeestje voor kinderen die eens iets anders willen!

Ook binnen kan er Gelblaster gespeeld worden. De ondergrondse ruimte waar de kinderen Gelblaster spelen is voorzien van diverse bewegende elementen, licht- en geluidseffecten en blacklight. Al deze elementen zijn aan en uit te schakelen, waardoor we per groep kunnen bekijken wat passend is qua sfeer.

Geen zorgen over de munitie. Dit is bij de prijs inbegrepen. Ook eventuele aanvulling.

Altijd inclusief Smulpakket

Alle Kinderfeestjes bij Multi Fun Bussloo worden aangeboden inclusief Smulpakket. Het Smulpakket bestaat uit onbeperkt ranja tijdens het Kinderfeestje, onbeperkt patat en een snack naar keuze tijdens het eetmoment. En… natuurlijk een ijsje toe.

Alternatief Paintball Kinderfeestje reserveren

Dit perfecte alternatief voor een Paintball Kinderfeestje kan net als onze andere kinderfeestjes gemakkelijk online gereserveerd worden.

Heb je hulp nodig, wil je nog even willen overleggen of vragen hebben, neem gerust contact op. We helpen je graag.

Kledingadvies Gelblaster

Voor de beste bescherming tijdens Gelblaster hebben we kledingadvies voor je. Lees deze vooral even door, voordat je Gelblaster reserveert. Tijdens het reserveren van deze activiteit krijg je de optie om een beschermende bivakmuts aan te schaffen.

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons