Paintball

Wordt het Paintball of toch … ?

Paintball is al jaren razend populair. Dit te gekke spel speel je in teams tegen elkaar door met verfballetjes op elkaar te schieten. Of bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest met jouw team tegen de bunny (lees: vrijgezel). De paintball guns doen het zware werk, jij hoeft alleen te richten. Paintball is dus superleuk, maar er zijn nóg leukere alternatieven. Zoals: Lasergame en het spectaculaire Gelblaster/Paintball 2.0 met gelblaster wapens!

Centraal gelegen

Tussen Apeldoorn, Deventer en Apeldoorn vind je Multi Fun Bussloo. Dichtbij de snelweg, maar toch midden in de heerlijke natuur. Kom je uit Arnhem, Zwolle, Amersfoort of Twente? Met een half uurtje rijden is deze locatie echt de moeite waard. Bij Multi Fun zijn meer dan 20 in- en outdoor activiteiten te vinden, waaronder dus perfecte Paintball alternatieven.

Indoor en outdoor

De allernieuwste activiteit die je bij Multi Fun speelt is Gelblaster/Paintball 2.0 met gelblaster wapens. De wapens schieten snel en precies, maar hebben een mindere impact dan Paintball kogels. Paintball zonder blauwe plekken dus! Gewapend met guns vol biologisch afbreekbare gelballen gaan jullie op avontuur in de wildernis van Bussloo. Het speciaal hiervoor ingerichte speelveld met loopgraven, hindernissen en schuilplaatsen opent binnenkort en zal zorgen voor een strijd die zijn weerga niet kent. Intens, actief en superspannend!

De munitie die tijdens het spel gebruikt wordt, ook eventuele aanvulling, kost niets extra.

Voor kleine en grote groepen

We hebben plek voor meer dan 30 Lasergamers tegelijk in onze sensationele, ondergrondse arena. We schrijven 30 gamers tegelijk, maar in principe kunnen we zelfs battles organiseren voor groepen van 100 personen.

Tof teamuitje, maar zeker ook tijdens een bedrijfs- of familiefeest!

Onze speelruimte binnen is voorzien van vele custom made special effects, zoals bewegende onderdelen, licht- en geluidseffecten en rookmachines. Lasergame wordt een totaal nieuwe ervaring. Alle effecten zijn aan en uit te schakelen per sessie. Dit betekent dat het nooit te spannend of te saai zal worden voor jouw groep. De ervaring die je tijdens deze activiteiten bij Multi Fun Bussloo hebt is uniek, omdat dit geen standaard arena betreft, maar alles speciaal ontworpen is voor deze locatie.

Met elk gewenst arrangement te combineren

Alle activiteiten zijn te combineren met één van onze vele arrangementen. We bieden een heerlijke menukaart, maar ook onze Saté de Luxe of voor grotere groepen de BBQ de Luxe. Beide arrangementen komen met heerlijk brood met diverse tapenades vooraf. En ook het dessert hoort hierbij. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groepsuitje? Wij stellen graag een leuk programma voor jullie samen!

Wil je Gelblaster/Paintball 2.0 spelen of Lasergamen, maar geen arrangement boeken? Ben je uiteraard ook welkom voor een battle!

Als je nou na het lezen van ons verhaal over Paintball en Lasergame benieuwd bent naar onze locatie, dan verwijzen we je graag naar onze Insta! Want hier vind je de leukste plaatjes en krijg je een goed gevoel van de vibe op Bussloo.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Ca.1 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons