Paintball

Wordt het Paintball of toch Lasergame?

Paintball is al jaren razend populair. Dit te gekke spel speel je in teams tegen elkaar door met verfballetjes op elkaar te schieten. Of bijvoorbeeld tijdens een vrijgezellenfeest met jouw team tegen de bunny (lees: vrijgezel). De paintball guns doen het zware werk, jij hoeft alleen te richten. We zijn momenteel druk aan het bouwen aan onze paintball arena in de bossen van Bussloo. Maar tot die tijd hebben we een goed alternatief voor jullie: Lasergame!

Centraal gelegen

Tussen Apeldoorn, Deventer en Apeldoorn vind je Multi Fun Bussloo. Dichtbij de snelweg, maar toch midden in de heerlijke natuur. Kom je uit Arnhem? Met een half uurtje rijden is deze locatie echt de moeite waard. Bij Multi Fun zijn meer dan 20 in- en outdoor activiteiten te vinden, waaronder dus binnenkort Paintball.

Voor kleine en grote groepen

We hebben plek voor meer dan 30 Lasergamers tegelijk in onze spannende ondergrondse arena. Paintball ben je meteen vergeten wanneer je het harnas aantrekt en je jouw wapen in handen krijgt. We schrijven 30 gamers tegelijk, maar in principe kunnen we zelfs battles organiseren voor groepen van 100 personen.

Tof teamuitje, maar zeker ook tijdens een bedrijfs- of familiefeest!

De Lasergame arena is voorzien van vele custom made special effects, zoals bewegende onderdelen, licht- en geluidseffecten en rookmachines. Alle effecten zijn aan en uit te schakelen per sessie. Dit betekent dat het nooit te spannend of te saai zal worden voor jouw groep. De ervaring die je tijdens het Lasergamen bij Multi Fun Bussloo hebt is uniek, omdat dit geen standaard arena betreft, maar alles speciaal ontworpen is voor deze locatie.

Met elk gewenst arrangement te combineren

Lasergame is te combineren met één van onze vele arrangementen. We bieden een heerlijke menukaart, maar ook het Satébuffet of voor grotere groepen de BBQ de Luxe. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw groepsuitje? Wij stellen graag een leuk programma voor jullie samen!

Wil je in plaats van Paintball komen Lasergamen, maar geen arrangement boeken? Ben je uiteraard ook harstikke welkom voor een battle!

Als je nou na het lezen van ons verhaal over Paintball en Lasergame benieuwd bent naar onze locatie, dan verwijzen we je graag naar onze Insta! Want hier vind je de leukste plaatjes en krijg je een goed gevoel van de vibe op Bussloo.

Paintball start zo snel mogelijk

Het duurt nog even, want onze Paintball arena wordt uniek. Met onder andere geluid en special effects in het Paintball gebied krijg je een andere ervaring dan anders. Ook aan de kinderen wordt gedacht. Er komen speciale Paintballguns voor hen, met gelballetjes. Zo kunnen ook kinderen Paintballen op Bussloo. Wij zeggen nu al dé tip voor het kinderfeestje in 2024. Op dit moment zijn we druk bezig me alle ontwikkelingen en we hopen je snel meer te kunnen laten zien.

Aantal personen

Minimaal 8 personen

Duur

Ca.1,5 uur
(incl. instructie, 2 rondes, pauze en score uitslag)

Prijzen (per persoon)

Minimale leeftijd is 6 jaar

Kinderen 6 t/m 11 jaar: € 14,50
Vanaf 12 jaar: € 19,50
Extra ronde: € 5,00

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons