Fietsroute langs prachtige parels

Fiets van de ene naar de andere Parel in de Veluwse IJsselvallei. Geniet van het prachtige afwisselende landschap tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen in de gemeente Voorst met haar bossen en uiterwaarden. Een fietstocht van ongeveer 40 km en een tijdsduur van ca. 2,5 uur. Zonder tussenstops is de Parelroute dus 2,5 uur. Maar wij hebben natuurlijk aan de nodige genietmomentjes tussendoor gedacht….

Parelroute Parels

De fietsroute komt langs diverse prachtige lokale bedrijven. Hier kun je genieten van mooie uitzichten en lekkers te eten en te drinken. Oh en vergeet de fotomomentjes niet natuurlijk. Onze Parelroute zal garant staan voor een prachtig dagje weg!

Dit zijn onze partners. Je kunt de Parelroute bij elk gewenste partner starten. De route is op kaart gratis verkrijgbaar op alle locaties.

  • Een unieke plek aan de westkant van de IJssel, daar vind je Meadow op het Deventer Stadsstrand!
  • Geniet van ambachtelijk gebakken specialiteiten bij de heerlijke Bakkerij Bril!
  • Zelf verbouwd en gebrouwd is alles bij Buitenpost en.. er is nog veel meer!
  • Prachtige en lekkere huisgemaakte taart vind je bij De Kribbe op een wonderlijke locatie!

Parelroute Parel: Multi Fun Bussloo

Laten we onszelf ook nog even voorstellen. Misschien kende je ons eerst als Pitch&Putt Bussloo. Tegenwoordig heten we Multi Fun Bussloo. Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten én heerlijke horeca zijn we een diverse aanbieder voor gezellige en actieve uitjes. Of je nou met zijn tweetjes even langsfietst en tussendoor een rondje Pitch&Putt komt spelen of een complete familiedag wilt organiseren, bij ons op Bussloo kan het!

Galerij