Pasen vieren op Bussloo

Gezellig en ontspannen tijdens Pasen

 

Pasen vier je op Bussloo met een heerlijk actief Paasuitje! Gegarandeerd het leukste dagje uit met Pasen. Bij Multi Fun Bussloo hebben we de leukste dingen te doen voor jong en oud! Gelegen in de Stedendriehoek en bovendien goed bereikbaar vanaf de snelweg. Je vindt ons midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Maar ook vanaf Arnhem en Amersfoort ben je er zo. Bij ons vind je strand, activiteiten en natuurlijk heerlijke horeca. Pasen vieren op Bussloo is dus één groot, gezellig en ook ontspannen feest!

Paasuitje: Vier Pasen actief!

Glowgolf Het Wilde Westen is een echte aanrader voor met Pasen! Maar zeker ook Minigolf USA. Doordat je tijdens Minigolf USA uitzicht over het strand hebt en speelt in een prachtig aangelegde tuin, waan je je haast even op vakantie.

Ook Klootschieten of bijvoorbeeld Pitch&Putt zijn superleuk om met je vrienden of familie te spelen tijdens Pasen.

Wil je de omgeving verkennen op een unieke manier? Boek dan een E-tour op de E-Chopper of Elektrische Step. Een prachtige tour die jullie versteld zal staan.

Pasen op het terras in de zon

Hoewel het altijd even afwachten is wat het weer doet, kunnen wij alvast een topuitje voorspellen. Want op Bussloo schijnt vaak de zon of bieden we genoeg binnen alternatieven. Voorafgaand of na de activiteit ben je welkom op ons (verwarmde) en ook overdekte terras. Heerlijk genieten met een wijntje of biertje in je hand en natuurlijk… uitzicht over Bussloo. Kortom: Ontspanning en gezelligheid! We beschikken over een heerlijke menukaart met diverse plates, snacks en fingerfood. Pasen is perfect met een gezellige activiteit en een leuke nazit.

Paasbrunch

Een leuke tip is een lekkere Paasbrunch in combinatie met één van onze activiteiten. Voorafgaand aan een pot Pitch&Putt of heerlijk na een E-Tour aan de brunch is extra genieten op Bussloo!

Groepsuitje tijdens Pasen

Grotere (familie)groepen bieden we ook tijdens Pasen arrangementen. Door bijvoorbeeld het boeken van een Satébuffet (met vlees van Gildeslagerij Buurman) uit Twello maak je het uitje in een handomdraai compleet.

We raden je graag aan eens naar onze Combideals te kijken. Misschien zit er iets tussen voor jullie groep. Maar we bieden daarnaast ook maatwerk. Neem dus gerust contact op om te overleggen. We denken graag met je mee.

Duur

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons