Pasen op Bussloo vieren is heerlijk én gezellig!

Nog nooit zo leuk geweest met Pasen!

 

Pasen vier je op Bussloo met een heerlijk actief Paasuitje! Gegarandeerd het leukste dagje uit met Pasen. Bij Multi Fun Bussloo hebben we de leukste dingen te doen voor jong en oud! Gelegen in de Stedendriehoek en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Je vindt ons midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Strand, activiteiten en bovendien heerlijke horeca. Vier Pasen op Bussloo en het wordt één groot feest!

Paasuitje: Vier Pasen actief!

Minigolf, Pitch&Putt, Voetgolf, Lasergame, Klootschieten. We kunnen nog heel veel meer opnoemen. Kijk eens rond op onze activiteitenpagina. Er is voor iedereen iets leuks te doen.Glowgolf Het Wilde Westen is een echte aanrader voor met Pasen!

De E-Tour op de E-Choppers en Elektrische Steps is door de mooie route een echte aanrader tijdens Pasen!

Geniet met Pasen op het terras in de zon

Voorafgaand of na jullie activiteit zijn jullie welkom op ons terras. Heerlijk genieten met een wijntje of biertje in je hand en uitzicht over Bussloo. Kortom: Ontspanning en gezelligheid! We beschikken over een heerlijke menukaart met diverse plates. Ook snacks en fingerfood mogen niet ontbreken. Pasen is perfect met een gezellige activiteit en een leuke nazit. Het overdekte terras wordt ook verwarmd wanneer nodig.

Paasbrunch

Een leuke tip is een Paasbrunch in combinatie met één van onze activiteiten! Voorafgaand aan een pot Pitch&Putt of heerlijk na een E-Tour aan de brunch is extra genieten op Bussloo! De heerlijke Paasbrunch bestaat uit: huisgemaakte lente uit soep, diverse luxe broodjes filet, tonijn en gezond, een chocolade paashaas, gekookt ei, een broodje kroket en een glas verse jus.

De Paasbrunch kan alleen geboekt worden in combinatie met één of meerdere van onze activiteiten.

Groepsuitje tijdens Pasen

Grotere (familie)groepen bieden we ook tijdens Pasen arrangementen. Door bijvoorbeeld het boeken van een Satébuffet (met vlees van Gildeslagerij Buurman) uit Twello maak je het uitje compleet.

Openingstijden Pasen

Beide Paasdagen vanaf 10:00 uur geopend!

Duur

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons