Pinkstertoernooi

Ter ere van de opening van het terras werd er bij Multi -activiteitencentrum Pitch&Putt Bussloo een Matchplay toernooi gespeeld met deelnemers uit het hele land. Om 7.30 uur begon het toernooi om vervolgens om 12.00 uur samen te proosten op de opening van het terras.

In de A poule was Remon de Groot uit Spijkenisse de grote favoriet. Echter Deventenaar Remco Wilderink pakte met subliem spel de winst voor Steven Hissink uit Hall. In de B poule wist baaneigenaar Bas van Roosmalen, die door corona-vrijetijd vaker speelt, de winst te grijpen. Joop Wilderink uit Deventer pakte de C poule. En in de D poule was er prijs voor Henk Muller uit Deventer. Jarno Visscher, ook afkomstig uit Deventer, wist als relatieve beginner de E poule te pakken en daarmee zorgde hij dat alle prijzen op Bussloo bleven.

Nooit meer een terrasopening

De Pitch&Putt baan aan de rand van Bussloo lag er perfect bij en het weer was heerlijk. De deelnemers waren tevreden en blij dat er na maandenlange stilte vanwege corona weer gespeeld kon worden . Ze spraken ook hardop uit hopelijk nooit meer ter ere van een terrasopening te hoeven spelen.

Ledengroei

Het multi-activiteitencentrum kent een extreme ledengroei de afgelopen weken. Met ruim 20 nieuwe leden staat de gezellige club een mooi, gezellig en bovenal actief zomerseizoen te wachten. Nieuwe leden voor de club van deze laagdrempelige korte baan golfvariant zijn welkom. Een golfvaardigheidsbewijs is niet nodig en de 1,5 meter regel kan prima toegepast worden tijdens het spelen.