Pitch&Putt Twente
Slechts 30 minuten rijden

Pitch en Putt Twente: slechts 20 minuten rijden naar de mooiste Pitch&Putt baan in Oost-Nederland!

Op zoek naar Pitch&Putt in Twente en omgeving? Vanuit het Overijsselse Twente parkeer je binnen 30 minuten je auto bij het mooie natuurgebied van Bussloo nabij Apeldoorn en Deventer. Steeds meer bedrijfsfeestenfamilieuitjes en vele Pitch&Putters vanuit heel Twente weten deze prachtige locatie te vinden. Welkom bij de best gewaardeerde Pitch&Putt baan van Nederland van Multi Fun Bussloo!

Niet alleen het juiste adres voor Pitch en Putt, maar ook voor bijvoorbeeld Midgetgolf!

Naast Pitch&Putt zijn er nog heel veel andere activiteiten te doen. Er zijn activiteiten voor iedereen. Onze midgetgolfvariant genaamd Minigolf USA is bijvoorbeeld heel leuk om te doen voor de kinderen, maar zeker ook erg uitdagend voor volwassenen. Het lijkt op midgetgolf, alleen zijn deze banen groter en veel uitdagender aangelegd. Ook heb je een prachtig uitzicht over het meer! Ook zijn er drie Escape Rooms en bijvoorbeeld Lasergame. Ook leuk: Glowgolf Het Wilde Westen!

Alle activiteiten zijn voor grotere groepen te combineren met een arrangement. We bieden bijvoorbeeld een heerlijke Saté de Luxe aansluitend aan jullie activiteit. Dit doen we met mooi vlees van Gildeslagerij Buurman Vleesch en Vis uit Twello. Voorafgaand aan de Saté de Luxe wordt heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd en als afsluiter is er een lekker dessert.

Direct gelegen aan het schitterende meer van Bussloo

Multi Fun Bussloo heeft een unieke ligging aan één van de mooiste meren van Nederland. Vanaf ons terras heb je een schitterend uitzicht over het meer. Gastvrijheid staat bij ons op de eerste plaats en wij denken graag mee met de gasten. Elke wens vullen wij met veel plezier in!

Zocht je op Pitch en Putt Twente? Niet verder zoeken en onze Pitch&Putt boeken!

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Vanaf: 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons