Activiteiten bij recreatiegebied Bussloo

Activiteiten voor jong en oud!

Op recreatiegebied Bussloo vindt je hét activiteitencentrum van de regio: Multi Fun Bussloo. Een prachtige locatie met vele leuke en actieve in- en outdoor activiteiten. Aan de ene kant geniet je van buiten: Pitch&Putt, Minigolf USA, Voetgolf en Levend Tafelvoetbal. Elektrische Steps en E-Choppers zijn geweldig om op te toeren. Ook Klootschieten en Voetpool zijn natuurlijk geweldig. Maar wat doe je als het minder weer is? Dat vertellen we je graag, want er is ook binnen genoeg leuks te doen! Speel bijvoorbeeld Lasergame: The Next Generation of probeer te ontsnappen uit de Escape Rooms. Glowgolf Het Wilde Westen is één van de nieuwste toppers!

Topdag uit dus bij Multi Fun Bussloo op recreatiegebied Bussloo! Jullie uitje op Bussloo staat garant voor gezelligheid, actie, genieten en ook hilariteit!

Centraal gelegen tussen Apeldoorn, Deventer en Zuthpen, op het randje van de Veluwe!

Het multi-activiteitencentrum ligt op het Recreatiegebied van Bussloo. De locatie is te vinden in het midden van de Stedendriehoek. Midden tussen Apeldoorn, Deventer en Zutphen dus. Met een prachtig uitzicht over het mooie meer van Recreatiegebied Bussloo, ben je op een uniek plekje Nederland terecht gekomen. Multi Fun Bussloo bereik je makkelijk via de A1 en de A50. Parkeren doe je i.c.m. een activiteit tegen gereduceerd tarief bij ons.

Bedrijfsuitje op Recreatiegebied Bussloo

Als multi-activiteitencentrum op Recreatiegebied Bussloo zijn we dé specialist in het maken van een programma op maat. Dit doen we op basis van jullie wensen, budget en tijd. Voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje, familiefeest, vrijgezellenfeest, vriendenfeest of kinderfeestje kun je prima bij ons terecht.

Meerdere activiteiten zijn te combineren en aan te vullen met heerlijk eten. Neem bijvoorbeeld het Satébuffet met vlees van Gildeslager Buurman uit Twello. Maar een simpele naborrel met bittergarnituur is natuurlijk ook mogelijk.

Bekijk onze Combideals voor onze meest populaire combinaties van eten en één of meerdere activiteiten op Recreatiegebied Bussloo. Heb je vragen of wil je even overleggen? Bel gerust!

Escape Game

Duur

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons