Stageplaatsen  beschikbaar!

We gooien maar even een balletje op, want yesss we hebben nog plek. Stagiairs voor leerjaar 2022-2023 en verder zijn welkom! Er zijn diverse stageplekken met diverse thema’s, want we zijn een divers bedrijf. Ligt de groenvoorziening je? Dan kom je terecht bij ons greenkeepersteam en leer je alles over het onderhoud van de Pitch&Putt baan de tuinen om de minigolf baan en misschien zelfs wel scheuren op de tractor. Doe je een opleiding in de horeca e/o recreatie, dan kun je je helemaal uitleven met je schoolopdrachten bij onze diverse bars, horecaruimtes en meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Doe je iets anders en denk je dat je ook daarmee stage zou kunnen lopen in ons bedrijf? Bijvoorbeeld de opleiding toerisme? We drinken graag een kop koffie, thee of whatever jij wil met je om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Als stagiaire bij Multi Fun Bussloo is geen dag hetzelfde. De ene dag loop je op ons fantastische terras met uitzicht op Bussloo drankjes uit te serveren. De andere dag geef je een instructie bij een van onze uitdagende Escape Rooms. De volgende dag sta je een dag in onze spannende Lasergame om groepen te begeleiden. Kortom een hele afwisselende stage waarin je veel vrijheid en verantwoordelijkheid kan krijgen.

Ligt je hart meer bij het het werken met machines? Dat kan in ons greenkeepingsteam waarbij wij je alles leren over tractor rijden, golfbanen maaien, vijvers en tuinen onderhouden.

Oh en dat balletje mag je tijdens je stage ook zelf opgooien hoor. Er is ruimte voor eigen inbreng en creatief denken én gedurende je stageperiode mag je gratis gebruik maken van onze activiteiten! Dan ben je straks naast afgestudeerd ook nog een topvoetgolfer 😉

Spreken we je snel? De beller is sneller, maar de e-mail werkt bij ons gewoon beter. Stuur je bericht naar steven@multifunbussloo.nl

Wat verwachten we van jou?

Jij:

  • hebt een gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding;
  • bent behulpzaam en nauwkeurig.
  • bent een gezellige collega, want we houden van hard werken i.c.m. gezelligheid.

Wat bieden we?

Wij:

  • Geven jou veel verantwoordelijkheid en laten je graag meedenken.
  • Bieden je een stageplek met werktijden in goed overleg.
  • Geven je vriendenkorting en je mag met je gezin gratis genieten van bijna alle activiteiten die wij aanbieden.

Stel je voor, uitzicht over het meer van Bussloo vanaf je werkplek. Op warme dagen even tussendoor of na het werk een verfrissende duik! Klinkt heerlijk toch?

Kun jij je vinden in bovenstaand profiel? Stuur dan een mail naar steven@multifunbussloo.nl

Meer informatie

Kijk vooral eens rond op deze website voor meer info over ons bedrijf! Niet opzoek naar een stage maar een bijbaantje? Stuur dan je sollicitatie naar steven@multifunbussloo.nl of vul het onderstaande formulier in.

Vragen?

Heb je vragen over een stage? Stel ze gerust!