Strandkiosk gesloten

We doen het goed of niet

We zijn enorm blij en dankbaar dat steeds meer mensen onze gezellige activiteiten weten te vinden. We vieren bijna elke dag teamuitjes, familiefeestjes, kinderfeestjes enzovoort op onze fijne locatie pal aan het strand. We genieten ervan! Keerzijde is dat onze strandkiosk geleidelijk steeds minder onze aandacht kreeg. En dan kom je na ruim vijftien jaar voor een moeilijke keuze te staan. Want we doen het goed of we doen het niet…

In overleg met Leisurelands is besloten om geen faciliteiten meer aan te bieden aan strandgasten. De strandkiosk is daarom gesloten. Onze horecaruimtes en toiletten zijn vanaf heden alleen geopend voor onze activiteitengasten. De doorgang langs ons pand richting strand is gesloten.

Nieuw aanbod

Onze buurman Roelof van de kiosk op het Kinderstand (Withagen) zal op stranddagen ook vanuit de Gorselaar heerlijke dranken en snacks gaan aanbieden aan strandgasten. Ook bevindt zich bij de Gorselaar een toilet unit voor strandgasten.

Mooie zomer!

Minigolfen, Glowgolfen of E-Choppers huren en daarna een borreltje na op onze zonnige terras kan dus. Het belooft een mooie zomer te worden op Bussloo!

Meer dan 25 in- en outdoor activiteiten!

Via deze link vind je meer gezellige activiteiten voor iedereen!