Teamuitje!

Wat is het leukste uitje?

Wat is het leukste uitje? Moeilijk, de een wil een actief uitje, de ander wil lachen, de ander wil iets nieuws en iedereen wil gezelligheid. Welkom bij Multi Fun Bussloo, de plek voor je leukste teamuitje!

 

Teamuitje

Uniek in Nederland!

Midden in Nederland, centraal gelegen op de grens van Gelderland en Overijssel vlakbij de kruising van de A1 en A50 aan het meer van Bussloo vind je ons. Wij maken elk uitje op maat voor je. Wij hebben verschillende combdieals voor jullie klaargezet. Onze combideals zijn programma’s waarvan wij weten dat dit een geslaagd programma is. Daarnaast kunnen wij alles op maat maken voor het perfecte uitje.

 

Teamuitje

Teambuilding

Teambuilding wordt steeds belangrijker. Door het thuiswerken zie je je collega’s steeds minder. Een geslaagd uitje zorgt voor de goede teamsfeer. Combineer bijvoorbeeld een vergadering met een teambuildingsactiviteit en sluit af met ons heerlijke Satébuffet. Het vlees wordt geleverd door Gildeslager Buurman te Twello.

 

Teamuitje

Het perfecte teamuitje!

De laatste 2 jaar ontvangen wij bijvoorbeeld steeds bedrijven op vrijdag. Eerst beginnen met onze Luxe Lunch, vervolgens vergaderen, 18 holes Pitch&Putt en afsluiten met een borrel op ons terras met uitzicht over het meer van Bussloo. Gezellig bijkletsen met je collega’s.
Elk teamuitje, groot of klein, kan bij ons. We hebben daarnaast een ideale ruimte voor een vergadering of een presentatie.

Interesse, bel ons of kom langs voor een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken.

 

Teamuitje

Aantal personen

Minimaal 1 personen

Duur

Activiteiten
Vanaf: 1,5 uur

Prijzen

Op aanvraag

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons

Teamuitje