Dit is een top Teamuitje!

Leukste uitje!

Wat is het leukste Teamuitje? Want aan de ene kant wil je een actief uitje en aan de andere kant moet er dus ook gelachen worden. Anderen willen altijd iets nieuws. Maar, één ding staat echter voorop. Hoewel de smaken dus verschillen, iedereen wil ook gezelligheid. Daarvoor ben je welkom bij Multi Fun Bussloo; dé plek voor je Teamuitje!

Glowgolf Het Wilde Westen

Uniek in Nederland!

Midden in Nederland en dus ook centraal gelegen op de grens van Gelderland en Overijssel, vlakbij de A1 en A50, vind je ons.

Het adres voor je Teamuitje, want we beschikken over meer dan 20 in- en outdoor activiteiten. Ons brede aanbod is er op gericht dat iedere groep een toptijd kan beleven. Omdat er dan ook alles aan gedaan wordt om dit waar te maken, kunnen we je vertellen: Ook jullie Teamuitje wordt geweldig bij Multi Fun!

Maatwerk is onze specialiteit, maar bekijk ook zeker eens de amazing Combideals. Dit zijn (dag)programma’s waarvan wij weten dat ze top zijn voor bijvoorbeeld zowel Teamuitjes als ook Familiefeesten.

Teambuilding

Zeker is dat teambuilding ook steeds belangrijker wordt. Er wordt tegenwoordig bijvoorbeeld veel vanuit huis gewerkt, met als gevolg dat collega’s elkaar minder zien. Of een bedrijf is zo groot, dat je dus niet iedereen persoonlijk kent. Een geslaagd uitje zorgt hoe dan ook voor de goede teamsfeer, ongeacht of iedereen elkaar in het bedrijf ziet. Natuurlijk is dat het belangrijkste.

Onze supertip voor een uitje met teambuilding is de (City) Escape Game. Een Escape Room buiten, die tevens geschikt is voor hele grote groepen. In teams gaan jullie de strijd met elkaar aan in een battle vol met puzzels en ook foto opdrachten. Deze game kan zowel rondom Bussloo, als in de stad gespeeld worden. Is dat laatste het geval, zal één van onze instructeurs de groep op locatie ontvangen.

Heerlijk eten tijdens jullie Teamuitje

Combineer een teambuildingsactiviteit en sluit bijvoorbeeld af met ons heerlijke Satébuffet of de BBQ de Luxe. Zo heb je in een handomdraai een gezellige en ook lekkere topdag voor iedereen! Onze vaste vleeslevenrancier is Gildeslager Buurman te Twello.

Vrimibo Teamuitje

De laatste 2 jaar ontvangen we steeds meer bedrijven op vrijdag. Eerst beginnen ze met onze Luxe Lunch, vervolgens vergaderen of een presentatie en verder met een potje 18 holes Pitch&Putt. En dan natuurlijk afsluiten met een borrel op ons terras met uitzicht over het meer van Bussloo. Gezellig bijkletsen met je collega’s tijdens deze unieke VriMiBo.
Elk teamuitje, groot of echter klein, is welkom bij Multi Fun Bussloo.

Er zijn ook ruimtes beschikbaar voor bijvoorbeeld een vergadering of een presentatie. Combineren van nuttig en aangenaam is natuurlijk efficiënt. Daarom wordt dit dan ook steeds vaker benut.

Interesse? Daarvoor nodigen we je graag uit ook eens langs te komen voor bijvoorbeeld een rondleiding.

Bel of e-mail ons dus ook gerust met vragen of om een afspraak te maken.

Pitch&Putt Bedrijfsuitje

Aantal personen

Minimaal 6 personen

Duur

Activiteiten
Vanaf: 1,5 uur

Prijzen

Op aanvraag

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons