Tijd voor een teamuitje!

We regelen alles voor jullie

We zijn alweer lekker op weg in 2024! Vele bedrijven gaan deze maand op zoek naar dé locatie van het jaar voor hun teamuitje. Gezelligheid, een beetje actie, een ontspannen samenzijn en soms nog een serieus moment met een paar woorden van bijvoorbeeld de directie. Er wordt vaak maatwerk gevraagd voor de diverse momenten tijdens het Teamuitje.

We houden van dit maatwerk en denken dus graag met jullie mee wanneer het tijd voor een teamuitje is. We regelen alles voor jullie. Althans, zo moet het voelen, wat ons betreft. Meedenken, adviseren en ontzorgen, daar zijn we gek op!

Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten en een fijn aanbod qua eten kunnen we het totaalplaatje bieden op één locatie. En wat voor een locatie. Centraal gelegen in de stedendriehoek Apeldoorn, Deventer Zutphen. Een kleine 5 minuten van de snelweg én pal aan het mooie strand van Bussloo. Ook vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente ben je er zo!

Enorm aanbod

Het enorme aanbod aan activiteiten voor een teamuitje kan soms een beetje overweldigend zijn. We know, het is ook allemaal zó leuk. Daarom helpen we je graag op weg.

Enkele van onze toppers tijdens een Teamuitje:

NIEUW! We zijn natuurlijk supertrots op onze succesvolle activiteiten, maar een beetje extra op onze nieuwe. Deze activiteiten zijn ook heel geschikt voor tijdens een Teamuitje:

  • Paintball 2.0 – Uniek, leuk én spannend! Indoor en outdoor te spelen!
  • Veluwe Tour – Prachtig, humoristisch, competitief en leerzaam!

Paintball 2.0

In de bossen van Bussloo zijn we heel druk bezig met het speelveld voor deze unieke Paintball variant. Er komen objecten zoals auto’s, hekken en vaten als schuilplaatsen en er worden loopgraven gecreëerd. Het wordt wild, woest en verrassend! Er wordt gespeeld met gelblaster wapens, die snel en raak schieten. De kogels (gelballen) veroorzaken geen pijn en geen blauwe plekken dus! Echt 2.0!

Onze indoor Lasergame ruimte is ook klaargemaakt voor Paintball 2.0. Zo gaaf en lekker actief! Gelblaster wapens zijn echt de perfecte wapens. Je voelt de impact zeer zeker, maar er zijn dus geen nare pijntjes bij een voltreffer.

Gelblaster

Veluwe Tour

In april start de Veluwe Tour. Met deze tour ga je samen met je team, gewapend met tablet en een koffer vol hulpattributen, op pad. Jullie ontdekken de Veluwse IJsselvallei op een prachtige en unieke wijze. Namelijk doormiddel van vragen en opdrachten via de tablet. Tussendoor kunnen jullie contact houden met de andere teams. Deze activiteit is een aanrader voor groepen!

Veluwe Tour

TIP! Kijk vooral ook even tussen onze Combideals! Een opsomming van onze meest geslaagde arrangementen voor groepen. Hier zul je ook zien dat we onder andere een BBQ de Luxe en heerlijke Saté aanbieden. Het kwaliteitsvlees daarbij is afkomstig van Gildeslagerij Buurman uit Twello.

Minder weer alternatief

Stel je voor… Dan is de dag eindelijk daar, zouden jullie een fantastische E-Chopper tour gaan maken en dan is het weer toch echt minder. Gelukkig kunnen wij door het brede aanbod zorgen voor een passend binnen alternatief. Want ook indoor is er genoeg te doen. Denk aan Glowgolf, Lasergame, Pubquiz, Oud en Nieuw Hollandse Spellen en de Escape Rooms. En dus natuurlijk Gelblaster! Minder weer? Jullie Teamuitje gaat niet in het water vallen!

Escape Room The Jungle

Vrijblijvende offerte

Wil je een keer langskomen om de locatie te bekijken en om te bespreken of Multi Fun op Bussloo ook voor jullie de geschikte locatie voor een Teamuitje is? Je bent van harte welkom!

Ook mag je altijd een formulier invullen op onze website voor een vrijblijvende offerte of een contactverzoek.

We denken graag met je mee, dus neem gerust contact op.

Tot gauw op Bussloo!