Tip van Bas!

Regelmatig geeft Bas nuttige en leuke tips met betrekking tot onze gezellige activiteiten, het lekkere eten en de fantastische programma’s. Bas is de eigenaar van het multi-activiteitencentrum dat zo’n 19 jaar begon met de mooiste Pitch&Putt baan van Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 20 verschillende activiteiten te vinden op de prachtige locatie pal aan het meer van Bussloo op de Veluwe. Met zoveel leuks te doen op één locatie is het soms beste handig om een tip te krijgen, toch? Wil je naar aanleiding van het lezen van de tips van Bas meer informatie? Je mag ons altijd een bericht sturen of even bellen!

Pitch&Putt is ook leuk met het gezin!

Onze langst bestaande en bovendien mega populaire activiteit is Pitch&Putt. Pitch&Putt is een golfvariant die iedereen kan en mag spelen. Mede daarom heel geschikt als vakantie uitje voor het gezin. Samen met de kinderen in teamverband genieten van 9 of 18 holes op de prachtige baan is leuk en gezellig. Na afloop een lekker ijsje of patatje op het terras en je hebt in een handomdraai een heerlijke vakantiedag.

Team papa tegen team mama

Kom je met het gezin? Dan is tegen elkaar spelen in teams superleuk. Mama in het ene team en papa in het andere team bijvoorbeeld. Beide teams slaan af en er wordt vanaf de beste bal door beide teams verder gespeeld.

Dit wordt dus geen ballen wegslaan uit sloten en bossen, maar echt samenwerken met jouw team tegen het andere team. Het is superspannend en enorm leuk. Trots op elkaar zijn, genieten van het teamgebeuren en de vele high five momenten.

Na een fijne speelronde is er de mogelijkheid om heerlijk na te genieten op het terras of in één van de gezellige horecaruimtes. We kunnen het terras van harte aanbevelen. Kies voor een patatje of lekker ijsje als welverdiende beloning voor de teams en de dag is compleet.

Het vergezicht vanaf het terras over het mooie meer van Bussloo is werkelijk waar verbluffend mooi en geeft dat speciale vakantiegevoel. Lekker napraten over dat ene balletje dat nét mis was of misschien wel die spectaculaire hole-in-one en tussendoor genieten van al het lekkers wat de menukaart te bieden heeft, alles is in huis om de dag perfect te maken!

Midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en dichtbij de snelwegen vanuit Zwolle, Arnhem, Amersfoort en Twente vind je de leukste en meest complete locatie voor een geweldige, actieve en gezellige dag uit. Welkom bij Multi Fun op Bussloo!