Tip van Bas!

Regelmatig geeft Bas nuttige en leuke tips met betrekking tot onze gezellige activiteiten, het lekkere eten en de fantastische programma’s. Bas is de eigenaar van het multi-activiteitencentrum dat zo’n 19 jaar begon met de mooiste Pitch&Putt baan van Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 20 verschillende activiteiten te vinden op de prachtige locatie pal aan het meer van Bussloo op de Veluwe. Met zoveel leuks te doen op één locatie is het soms beste handig om een tip te krijgen, toch? Wil je naar aanleiding van het lezen van de tips van Bas meer informatie? Je mag ons altijd een bericht sturen of even bellen!

Een top familiedag!

Voor iedereen die de familiedag mag organiseren: bel ons en we verzinnen samen het leukste programma. Op één locatie bijkletsen, een gezellige activiteit doen en aansluitend lekker eten kan uitstekend. Een voorbeeld: ontvangst met koffie en appelgebak, daarna gezellig Oud en Nieuw Hollandse Spellen spelen en aansluitend genieten van een heerlijke Saté de Luxe inclusief verrassend dessert.

Wij regelen (bijna) alles

Altijd weer een momentje, de familiedag organiseren. Het is vaak een beste uitdaging. Je wilt rekeninghouden met wensen van alle gasten en goed bepalen wat het beste bij de groep past. Het moet leuk zijn voor iedereen. De gezellige oom, de fanatieke tante en ga zo maar door. Door onze jarenlange ervaring met familieuitjes, kunnen we je tijdens de organisatie goed op weg helpen. Wij regelen graag (bijna) alles voor je! We luisteren goed naar de wensen en factoren als dag en tijd, budget en dieetwensen zullen besproken worden, daarna voorzien we je graag van vrijblijvend, passend advies. Samen met jou schaven we waar het nodig is en zullen we tot jullie droom familiedag komen.

Alles op één locatie is heel goed mogelijk. Of het nou een borrel met bitterballen is of uitgebreid eten na de activiteit(en), we hebben het in huis. Onze medewerkers leggen jullie in de watten en zorgen ervoor dat jullie planning perfect verloopt en het een onvergetelijke dag vol gezelligheid wordt!

Voorbeeldprogramma

Ontvangst met koffie en appelgebak – De meeste families starten tijdens een familiefeest of familiedag met een gezellig inloopmoment met (een dubbele) koffie of thee en appelgebak. Sommigen komen vanuit de omgeving waar Multi Fun gelegen is, anderen moeten vaak iets verder reizen. Tijdens het inloopmoment is er voldoende gelegenheid om elkaar te begroeten, bij te kletsen en bovendien missen mogelijke laatkomers niets van het activiteitenprogramma wat daarna zal starten.

Activiteit – Een hele gezellige optie is het spelen van onze Oud en Nieuw Hollandse Spellen. Een leuke mix van oud en nieuw, zoals stokvangen, de spiraal en de wervelwind. De spellen zijn leuk om te spelen voor iedereen en met bijvoorbeeld een drankje en bitterballen maak je het extra gezellig. Ook Minigolf USA is een veel gekozen activiteit. Tijdens het spel is er voldoende gelegenheid om bij te praten. In de winter wordt Minigolf  buiten gemakkelijk ingewisseld voor Glowgolf binnen. Komen jullie met een groep waarvan de jongste een tiener is, dan zijn Pitch&Putt en ook Levend Tafelvoetbal top activiteiten voor tijdens een familiedag.

Eten en drinken – Niets is zo gemakkelijk om niet meer te hoeven reizen naar een andere locatie voor het eten. Bij ons ben je welkom om te blijven eten. Vele families gingen je voor en kozen voor de Saté de Luxe. Vooraf wordt er heerlijk brood met diverse tapenades geserveerd en na de saté geniet de familie van een lekker dessert.

Een mooi voorbeeldprogramma is onze Family Deal. De Family Deal is één van onze succesvolle Combideals met combinaties van activiteit, eten en drinken die zich in der loop der tijd bewezen hebben. We raden je van harte aan om ze eens te bekijken. Er is naast de Combideals nog veel meer mogelijk.

Goed om te weten is dat het eten, net als onze activiteiten, alle aandacht krijgt. Zo wordt het vlees van onze Saté de Luxe geleverd door Slagerij Buurman uit Twello.

Ook kinderen vermaken zich volop bij ons op Bussloo. Naast de activiteiten waarin zij moeiteloos mee kunnen doen, is er ook een speelterrein met airtrampoline en speelhuisje grenzend aan het terras.

Voetgolf

Advies

Zoals gezegd: we helpen je graag. Wil je onze prachtige locatie eens komen bekijken? Je bent van harte welkom voor een rondleiding en een adviesgesprek. Bel Bas of één van onze medewerkers om een afspraak in te plannen. Van te voren is het handig om alvast het één en ander te inventariseren met betrekking tot de groep waarvoor je een programma wilt samenstellen: datum, leeftijden, dieetwensen, budget, speciale jubilea en andere eventueel voor jullie belangrijk zijnde zaken. Een contact- of offerte formulier invullen op onze website is ook een mogelijkheid. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Midden in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer, Zutphen en dichtbij de snelwegen vanuit Zwolle, Arnhem, Amersfoort en Twente vind je de leukste en meest complete locatie voor een geweldige, actieve en gezellige dag uit. Welkom bij Multi Fun op Bussloo!