Trampoline springen

Trampoline springen op Bussloo

Naast de vele binnen en buiten activiteiten heeft Multi Fun op Bussloo ook een heerlijk speelterrein grenzend aan het terras met uitzicht over het mooie meer. Een soort trampoline springen kan op dit speelterrein ook. Even de schoenen uit en de kinderen kunnen genieten op de groene airtrampoline voor of na hun activiteit.

Leuke activiteiten voor kinderen naast trampoline springen

Trampoline springen is natuurlijk hartstikke leuk. Maar er is nog zoveel meer te beleven. Een paar voorbeelden van gezellige activiteiten die ook heel leuk zijn voor kinderen zijn Glowgolf, Minigolf, Lasergame, Paintball 2.0, Voetgolf of een Escape Room. Naast deze activiteiten is trampoline springen op de airtrampoline natuurlijk een heel leuk pauzemomentje.

Ook leuk voor kinderfeestjes met trampoline springen

Bij Multi Fun boek je heel gemakkelijk een kinderfeestje met één van de gezellige activiteiten of een combinatie van meerdere. Bijvoorbeeld Lasergame én Glowgolf in één programma. En tussendoor lekker ranja op het terras en natuurlijk trampoline springen!

Bij alle kinderfeestjes zit een Smulpakket. Een lekkere afsluiter voor de jarige en alle genodigden in de vorm van onbeperkt patat, een snack en een ijsje toe. Ook is er onbeperkt ranja voor de groep.

Voetgolf

Gemakkelijk bereikbaar

Door de centrale ligging is Multi Fun vaak een goede locatie voor gasten uit Apeldoorn, Deventer, Zutphen en omgeving. We liggen midden in de natuur, pal aan het mooie meer van Bussloo, maar toch dichtbij de snelweg (5 minuten rijden).

Contact

Wil je meer weten over onze activiteiten? Dan mag je altijd even contact opnemen met ons via telefoon of e-mail. We denken graag met je mee. Tot gauw op Bussloo!

Aantal personen

Minimaal 1 persoon

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons