Uitje met vriendinnen

Het leukste uitje met vriendinnen op Bussloo!

Heerlijk! Een dagje vrij en dat samen met leuke mensen in je leven. Heb je binnenkort een uitje met vriendinnen gepland? Echt zo’n dag om naar uit te kijken toch? Steeds vaker wordt er gezocht naar een leuke activiteit tijdens een uitje met vriendinnen. Wij kunnen je vertellen dat je dan bij Multi Fun aan het juiste adres bent. Aan de ene kant omdat je kunt genieten in een schitterende omgeving aan het strand van Bussloo en aan de andere kant omdat er genoeg te beleven valt qua actie!

Centraal gelegen in de Stedendriehoek Apeldoorn, Deventer Zutphen vind je onze gezellige locatie. Vanuit Arnhem, Zwolle, Amersfoort en Twente ben je er ook zo.

Het overdekte (verwarmde) terras kijkt uit over het strand en het meer, waardoor je je meteen een beetje als op vakantie voelt. Maar wees niet bang, die relaxte sfeer toveren we naar wens zo om in actie.

Actie en gezelligheid gecombineerd

Hoeveel actie je wilt tijdens een uitje met vriendinnen is natuurlijk aan jullie groep. Wil je hierover overleggen, dan bespreken we het graag met je. Er zijn meer dan 20 verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. De ene avontuurlijk, de andere actief, weer een andere humoristisch en ga zo maar door. Voor groepen hebben we ook Combideals. Hapklare, leuke arrangementen die je meteen kunt boeken. Wil je net even iets anders? Neem gerust contact met ons op.

Escape Game

Van A tot Z

We ontzorgen je tijdens je uitje met vriendinnen het liefst zoveel mogelijk. Het is ten slotte jullie dag om te genieten. Wil je bijvoorbeeld eerst Minigolfen en daarna borrelen? Dat is zeker een leuke optie, maar ook een ontvangst met koffie of thee en appelgebak kan hieraan toegevoegd worden. Eerst even lekker bijpraten en dan over tot actie. Er is veel mogelijk.

Enkele voorbeelden van supergeschikte activiteiten tijdens een uitje met vriendinnen:

Blijf je eten?

Natuurlijk kun je ook blijven eten na de activiteit. Dat vinden we gezellig! Ook een lekkere naborrel met een drankje en bitterballen is een optie. We bieden een heerlijke menukaart en voor groepen bijvoorbeeld ook lekkere Saté met vlees van Slagerij Buurman Vleesch&Vis. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor tijdens jullie uitje met vriendinnen.

We denken graag mee

Wil je overleggen over het voor jullie perfecte uitje met vriendinnen? Neem gerust eens contact op, want we denken graag met je mee. Ook ben je altijd welkom op onze locatie om de sfeer te proeven. Zien we je gauw op Bussloo?

Aantal personen

Minimaal 2 personen

Duur

Onze activiteiten duren gemiddeld ca. 1,5 uur

Galerij

Dit zeggen onze gasten over ons