Heerlijk uitje op Hemelvaartsdag

Uitje op Hemelvaartsdag

Zoek je een uitje op Hemelvaartsdag? Weliswaar is dauwtrappen in regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen leuk. Maar het kan nog leuker! Hemelvaartsdag is dé dag voor een leuk en gezellig uitje. Met zijn tweetjes, maar ook met je gezin of je hele familie. Bijvoorbeeld voor een familiedag of -feest. Voor een uitje op Hemelvaartsdag ben je welkom bij Multi Fun. En bovendien op een locatie voorzien van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Het mooie meer van Bussloo en de glooiende vlakten van de Pitch&Putt baan met écht de mooiste waterpartijen. Minigolfen met uitzicht over het strand van Bussloo? Ook dat kan bij ons! Met meer dan 20 in- en outdoor activiteiten te gek om te bezoeken. Kortom, een heerlijke plek voor een uitje op Hemelvaartsdag!

Activiteiten voor jong en oud!

Multi Fun Bussloo heeft alles in huis voor een uitje op Hemelvaartsdag. Je bent welkom voor diverse actieve in- en outdoor activiteiten zoals: Pitch&Putt, Lasergame: The Next Generation, Escape Rooms, Minigolf USA, Voetgolf, Levend Tafelvoetbal, E-StepsKlootschieten en Gelblaster/Paintball 2.0. Ook kun je genieten Oud en Nieuw Hollandse Spellen en Glowgolf Het Wilde Westen!

E-Tour

Heerlijke horeca

Bij een uitje op Hemelvaartsdag wil je natuurlijk ook een beetje genieten op het terras. Dat kan perfect bij ons. Doordat we beschikken over een overdekt en (wanneer nodig) verwarmd terras. Weer of geen weer, het is dus altijd fijn. Geniet van een lekker (seizoens)biertje of wijntje en onze lekkere menukaart. Zowel snacks en fingerfood als lekker uitgebreid eten is mogelijk.

Grotere groepen bieden wij tevens diverse arrangementen zoals heerlijke Saté de Luxe of een BBQ de Luxe. Het vlees in deze arrangementen wordt aangeboden in samenwerking met Gildeslagerij Buurman uit Twello. Bij deze arrangementen krijg je vooraf heerlijk brood met tapenades geserveerd. Ook het dessert is inclusief.

Randje Veluwe

Onze in- en outdoor activiteiten locatie is centraal gelegen in de Stedendriehoek Deventer, Zutphen, Apeldoorn. Maar ook nog eens aan het mooie meer Bussloo. Nog net op het randje van de Veluwe. Multi Fun Bussloo bereik je eenvoudig via de A1 en de A50. Vanaf Amersfoort, Arnhem, Zwolle en Twente is het een klein stukje rijden en echt de moeite waard.

Dauwtrappen op Hemelvaartsdag naar Bussloo is natuurlijk ook mogelijk. Zo wordt het helemaal een perfect Uitje op Hemelvaartsdag.

Zwemmen op Bussloo

En als het weer het toelaat, neem je natuurlijk nog even een heerlijke duik.

Groepsactiviteiten

Een uitje op Hemelvaartsdag voor groepen is ook mogelijk. Bijvoorbeeld met je gezin of hele familie. Onze instructeurs staan altijd voor je klaar. Natuurlijk met de bedoeling dat jullie een topdag hebben. Ze maken er een feest van! Ook beschikken we over een enorme oppervlakte waardoor onze activiteiten breed opgezet zijn. Hierdoor ontstaat een mooie verdeling van groepen over de gehele locatie. Kortom, perfect voor een groepsuitje op Hemelvaartsdag!

Samengevat, groepen zijn meer dan welkom! We zijn namelijk dé specialist in groepsuitjes. We bieden daarom bijvoorbeeld diverse Combideals. Maar zeker ook maatwerk want dit willen steeds meer groepen. Wil je ook advies? We denken graag met je mee! Neem daarom dus gerust contact op. Vul een offerteformulier, waardoor we je terug kunnen bellen of e-mailen. Of anders, neem zelf contact op.

Duur

Onze activiteiten duren ca. 1,5 uur

Wij helpen graag!

Heb je een vraag of heb je hulp nodig bij het invullen van het offerteformulier? Bel: 0571 – 26 12 12 of laat je gegevens achter en wij bellen terug.

Dit zeggen onze gasten over ons